Popularna glumica je vidno smršavjela, ljudi je ne prepoznaju

POZNATA glumica i komičarka Rebel Wilson skoro je srušila Instagram kad se prije nekoliko dana pohvalila nevjerojatnim gubitkom težine i puno vitkijom figurom.

Glumica je objavila fotografiju s plaže. Iako je odjenula tajice i sportsku jaknu, promjenu na njezinom tijelu nemoguće je ne primijetiti. Uz objavu je napisala da se zaklinje da će 2020. godina biti godina zdravlja u kojoj će jesti manje brze i nezdrave hrane te smanjiti unos šećera.

Rebel je počela s ozbiljnim treninzima prošle godine kada je zatražila pomoć poznatog fitness trenera Gunnara Petersona, s kojim sada trenira četiri puta tjedno. Sam Gunnar je za US Weekly nedavno rekao da je izuzetno ugodno raditi s Rebel i da je ne treba tjerati na trening jer je vrlo predana i fokusirana kada dođe u teretanu.

Njezinu objavu, u kojoj između ostalog poziva obožavatelje da joj se pridruže u promjeni životnog stila, u samo nekoliko dana lajkalo je oko 600 tisuća obožavatelja, a komentirana je oko 8500 puta.

Jedan joj je obožavatelj napisao: ”Izgledaš fenomenalno! 2020. godina za zdravlje, ja sam s tobom!”, a drugi je dodao: ”Jako sam ponosan na tebe. Izgledaš odlično.”

Nova figura rezultat je i intenzivnih priprema za ulogu u filmu Cats. Naime, Wilson je nedavno otkrila da je u samo četiri dana skinula 3,6 kilograma jer je na setu bilo jako vruće.

Pročitajte više