Savršeno tijelo (bez operacija) mogu imati baš svi - ova je žena živi dokaz za to

Foto: Reddit

MEĐUTIM, nismo u naslovu rekli još jednu važnu stvar - svatko tko želi imati savršeno tijelo može ga i imati, nije problem, ako to želite i ako se za to potrudite. A da će vam to doći preko noći isto vam je kao da vjerujete u Zubić Vile. 

No dok Zubić Vila nikada neće postati stvarna, ova će vam žena dokazati da se trudom zaista mogu postići nevjerojatni rezultati. Posebno ako niti ne očekujete da će preobrazba doći odmah. 

Žena koja je na Redditu podijelila svoju priču zaista je dokaz da se ogroman broj nakupljenih kilograma može stesati bez ikakvih operacija, samo sa snagom vlastite volje, ali za to treba vremena. 

Njena avantura počela je još 2008. godine kada je dosegla 136 kilograma i počela patiti od brojnih zdravstvenih problema. No, iako su liječnici još tada savjetovali dijetu, vježbu i operaciju želudca - operaciju je odbila. 

>>>Skinula je 76 kilograma i preobrazila se u pravu ljepoticu<<<

"Nisam htjela prolaziti taj rigorozan zahvat. Rekla sam si - sada je dosta, nešto moram učiniti sa sobom.", no čak i kada se tako hrabrila znala je da taj proces neće biti niti lak niti brz. I pomirila se s tim. 

Svakoga je dana učinila mali pomak naprijed. Promijenila je prehranu - postepeno. Počela vježbati - postepeno, i kada je dan po dan uspjela skinuti čak 90 kilograma, odlučila je ispričati svoju priču. 

>>>Izgubila je 84 kilograma i odlučna je da se riješi i ovog ogromnog viška kože<<<

"To definitivno nije priča o velikim odricanjima i užasnim naporima. To je priča o strpljivosti i dosljednosti. Ništa više. Samo te dvije čarobne riječi.", hrabrila je tako one koje su je pratili u njenom putu mršavljenja. Trajalo je devet godina, nekima se možda može činiti kao dug period stremljenja nečemu, no ako samo malo bolje razmislite - taj proces mršavljenja trajao je ipak puno kraće od procesa debljanja i baš zato što je to toliko dugo trajalo danas sam još ponosnija na svoje rezultate. 

 

 

"Mršavjela sam zdravo, postepeno, i zapravo postepeno u potpunosti mijenjala sebe nabolje. To je ono na što sam danas najponosnija. Ne na svoje novo tijelo (iako sam konačno savršeno zadovoljna njime), već na svoje novo ja koje mi više neće dozvoliti da se ponovno nađem na istoj "vagi". 

 

 

Pročitajte više