Slavna glumica oduševila transformacijom do koje nije došla uz pomoć skupih trenera

Foto: Instagram

MISLITE li doista da je put do lijepe linije skup jer uključuje angažman osobnih trenera i nutricionista?

E pa nije, a dokazala je to i glumica Katherine Heigl koja si doista priuštiti vrhunske stručnjake, iako nije angažirala nikoga, a 14 mjeseci nakon poroda svog prvog biološkog djeteta, pokazala je liniju koje se doista ne bi posramio nitko.

I sve je to učinila bez slavnih trenera i stručnjaka za hranu, što je ovih dana oduševilo obične ljude koji su naletjeli na njen posljednji post s tri fotografije, kao dokazom koliko je od tada napredovala.

U postu je napisala: "Evo me 14 mjeseci nakon rođenja Joshue Jr. Prva slika snimljena je mjesec dana nakon poroda. Druga slika snimljena je godinu dana poslije, a posljednja slika snimljena je ovaj vikend. Žao mi je što nemam više fotografija u razdoblju između ovih, no bila sam zauzeta treniranjem. U svakom slučaju, spremna sam za plažu, a u travnju me čekaju nova snimanja, pa sam se svojski potrudila da se do tada dotjeram u red. Da se osjećam dobro, seksi i snažno, što me sve ove mjesece tjeralo da se maksimalno potrudim pa da ove divne trbušne mišiće opet izvadim na površinu gdje su bili skriveni zbog nakupljenih trudničkih kilograma."

Sve je to naravno mogla napraviti i na holivudski način, s hordom trenera, ali se ipak odlučila za običan način, zbog čega je zaslužila mnoge pohvale, povrh izgleda.

"Iskreno, kad sam krenula guglati kako se najlakše riješiti nakupljenih kilograma naletjela sam na fotografije @rachparcell čije su me prije i poslije slike toliko fascinirale da sam se zbog nje odlučila probati BBG plan. Ona je rodila bebu nekoliko mjeseci prije mene, pa mi je njena transformacija postala nekako bliska i izazovna. Prije nisam nikad čula ni za BBG plan niti za aplikacije koje se nude na internetu, a onda sam pronašla aplikaciju #sweat koja ima nekoliko različitih #bbg programa koje možete odabrati, a sve su vježbe prilagođene da ne morate nikuda ići. Ja sam vježbala u svojoj spavaćoj sobi!", napisala je u podužem postu u kojem je pokušala dati sve informacije koje bi i drugima mogle pomoći da na isti način kao ona dotjeraju svoju liniju u red.

>Zanijemit ćete od transformacija koje pruža BBG plan<

Naravno, bila je skroz iskrena: "Neću lagati, vježbe su stvarno opake, ali napredak koji sam uočila već u prvih 5 tjedana vježbanja skroz me nadahnuo da izdržim sve i nastavim."

"To nije ni lak niti brz put, reći ću vam i to, ali sam toliko sretna što sam imala dovoljno strpljenja i volje da izdržim. Sve zahvaljujući mojoj inspiraciji putem interneta." 

 

Pročitajte više