Točno ovo moglo bi se dogoditi i vama ako ćete vježbati s utezima

Foto: Instagram

ODLIČNA vijest za sve koji još nisu čuli da se dizanjem utega nećete nabildati. Taj mit, da je teretana samo za teškaše i da će ženama od utega mišići postati turbo veliki, u to, jednom zauvijek, prestanite vjerovati!

Potrebne su godine intenzivnog rada s utezima da narastete pa nema šanse da vam se malo omakne i narastete previše. 

Ali, ako želite što brže skinuti salo (znamo da želite), ako želite malo naglasiti mišiće, malo se utegnuti i ojačati, onda vam stvarno ne preostaje ništa drugo, nego primiti se čiste hrane i jake vježbe s utezima.

Evo vam dokaz:   

Kaitlyn je još jedna blogerica koja je razvalila svojom transformacijom, a ona je - kako kaže, počela vježbati jer je bila tužna. Odlučila je učiniti nešto da pronađe sreću u svom životu i ispuni sumorne dane.

Višak kila bio je samo dodatan poticaj da tu sreću pronađe u vježbanju.

Primila se utega, potom je pročistila prehranu, da bi joj vježbanje bilo lakše i na kraju pronašla sve što je tražila, plus što je 35 kila lakša. Nimalo zanemariv podatak.

"Taj put je bio pun izazova, ali me je ispunjavao kao ništa do sada", rekla je u jednom od videa, na YouTube kanalu, gdje je ispričala svoju priču i pokazala umijeće s utezima kojima je uspjela istopiti svoje naslage.

No, kako je Instagram postao nova, bolja platforma za fitness inspiracije, preselila se na njega, pa sad tu redovno objavljuje inspirativne postove. 

Ponekad je i šaljiva.

Tu je primjerice htjela pokazati da je ni večernji izlazak neće spriječiti od treninga. 

Kao što vidite - utezi su stvarno prava stvar, baš za žene.  

Pročitajte više