Top pet fitness influencerica koje morate pratiti na Instagramu

FOTO: Instagram

INSTAGRAM postaje sve popularnija platforma za ljubitelje fitnessa.

Mnogi treneri postavljaju fotografije svojih isklesanih tijela, ali i rado dijele savjete sa svojim pratiteljima. Ako ste u potrazi za inspiracijom i motivacijom, donosimo vam top pet fitness influencerica koje morate pratiti.

Kayla Itsines

Kayla je 27-godišnja osobna trenerica i autorica iz Australije s dugogodišnjim iskustvom u fitnessu. Njene profile prate milijuni ljudi, a 2016. godina je časopis Time proglasio jednom od najutjecajnijih osoba na internetu. Osim treniniranjem, Kayla se bavi i pisanjem pa je dosada objavila nekoliko priručnika za vježbanje koji su u kratkom vremenu postali bestselleri.


Jen Selter

Jen Selter je 25-godišnja američka internet zvijezda i model. Jen je svojim fotografijama i snimkama prikupila nevjerojatnih 12 milijuna pratitelja.


Cassey Ho


Cassey je 31-godišnja instruktorica pilatesa koja je vrlo aktivna na Youtube kanalu i na svojoj web stranici. Jedna je od najutjecajnijih osoba na internetu, prema časopisu Time. Autorica je nekoliko knjiga i ima svoju liniju sportske odjeće.


Jillian Michels


Michels je američka osobna trenerica, autorica i televizijska ličnost. Najpoznatija je po svojim televizijskim gostovanjima, posebno kao trenerica u američkoj inačici Života na vagi. Pokrenula je i svoj reality show u siječnju 2016. godine.


Caitlin Turner

Caitlin je američka instruktorica joge i fitness influencerica koja je pod nadimkom Gypset Goddess na Instagramu pokrenula unosni biznis.
 

Pročitajte više