Trener otkrio trik za uređivanje fotki i što žene zapravo žele od muškaraca

Foto: Instagram

VLASNIK teretane u Sydneyju Nick Cheadle ima tijelo o kakvom sanjaju mnogi muškarci, ali i dalje se ponekad služi fotošopom. Uz neke osnovne tehnike, polazi mu za rukom urediti fotografije tako da se njegovi mišići bolje ističu.

“Ovo je primjer što malo osnova uređivanja može učiniti vašim fotografijama”, napisao je uz objavu.

S pratiteljima je podijelio fotografiju na kojoj pozira u kratkim hlačicama. Na jednoj fotografiji, koju nije uredio, vide se njegovi mišići, no na desnoj se poigrao s bojama, izoštrio fotku i razinu ekspozicije i tako dodatno istaknuo isklesane mišiće.

“Ovo je možda ekstremni primjer, ali je važno upamtiti da je ono što vidimo često uređeno, a realnost je ono što vidimo na slici lijevo”, upozorio je Cheadle.

Još jednom objavom je zainteresirao korisnike Instagrama. Napravio je grafiku kojom je otkrio što muškarci misle da žene žele, a što zapravo jest njihov cilj.

“Više komplimenata često čujete od prijatelja i muškaraca u teretani nego od žena. Njih zapravo nije toliko briga za isklesano tijelo”, izjavio je za news.com.au. 

Kaže kako muškarci misle da je ženama san imati kraj sebe muškarca koji živi u teretani, koji je na strogoj dijeti i potišten te koji nema društveni život, ali se može pohvaliti mišićima, dok je realnost takva da žene žele muškarca koji trenira četiri do pet puta tjedno, sretan je, uživa u hrani, ima bogat društveni život, a i dalje je zadovoljan tijelom.

“Kad sam počeo dizati utege, mislio sam da je to tajna do uspješnog života, popularnosti, žena i sreće. Ne žalim što sam doveo tijelo u formu jer sam tako puno toga naučio, ali trebao bi postojati vraški dobar razlog da to ponovno napravim u budućnosti”, kaže.

“Ako ste zadovoljni treninzima, zdravom prehranom i vođenjem računa o unosu makronutrijenata više nego bilo čime u životu, odlično. Ako vam to zvuči kao previše, ciljajte na nešto između i zabavite se usput”, poručio je Cheadle.

Pročitajte više