Usvojite ovih 6 zdravih jutarnjih navika i nećete požaliti

Foto: Instagram

TAKO ćete se osjećati bolje od samog početka svakoga dana.

1. Buđenje na vrijeme

Kao prvo, tada ćete imati vremena za rješavanje svih jutarnjih obaveza bez stresa i nervoze koji su loši za vaše zdravlje, ali i liniju te kožu. Također, istraživanja su pokazala da zaposlenici koji se ranije pojave na radnom mjestu bolje kotiraju kod šefova od onih koji dođu kasnije. Tko ne želi biti lijep i uspješan?

2. Rastezanje

Jednostavno je: tijelo utječe na um pa i rastezanjem tijelo postaje veće, što može djelovati dobro i na psihu jer ćete izgledati veće, moćnije, samopouzdanije, što će pozitivno utjecati na vas i cijeli vaš dan.

3. Spremanje kreveta

Ljudi koji redovito namještaju krevet bolje se osjećaju i imaju razvijeniji osjećaj za novac. Osim toga, provjetravanjem kreveta i dizanjem zavjesa čistite ga od grinja koje žive s vama, jer - sunce!

4. Meditacija

Umjesto da se probudite i budete pod stresom, meditacijom ćete smiriti um i pripremiti se za dan koji je pred vama.

5. Vježbanje

Jutarnji trening opskrbljuje vas energijom koja vam je potrebna za ostatak dana, a i rješava vas stresa te podiže raspoloženje. Da ne govorimo o zategnutijem tijelu i boljem zdravlju.

6. Doručak

Potrudite se da on bude prepun vlakana i proteina kako bi izvršio svoju funkciju poticanja metabolizma te obnavljanja razine šećera u krvi, davanja energije te podizanja produktivnosti. Neka on bude obilan.

Pročitajte više