Ideje i recepte za današnji doručak dobili smo od ekipe OPG-a Volim borovnice

Foto: Unsplash

OPG VOLIM BOROVNICE na sve načine - voli borovnice. S obzirom na to da ove slatke bobice spadaju među najzdravije voće, oni ih, osim svježe za vrijeme sezone, kupcima nude i u svim drugim oblicima: smrznute, sušene, u obliku džema, sokova i sirupa. Krupne i sočne američke borovnice uzgajaju na svojoj plantaži u Peterancu pored Koprivnice.

Što sve imaju u ponudi i koliko košta

Džem od borovnica pakiraju u staklenke različitih gramaža, a trenutno su dostupne one od 300 grama za 5.30 eura, 500 grama za 6.60 eura i 750 grama za 8.80 eura. 700 grama preljeva od borovnica košta 9.30 eura, a 700 ml sirupa 9.30 eura.

Smrznute borovnice prodaju po osam eura za kilogram, a sušene po pet eura za 100 grama. Na web shopu imaju i heljdino brašno te heljdu. Pola kilograma heljde košta dva eura, a isto toliko heljdinog brašna 2.70 eura.

Dali su nam recepte s borovnicama

Osim što smo s njima popričali o milim nam borovnicama i doznali što imaju u ponudi, dali su nam i recepte za svoja najdraža jela s borovnicama, koja su stvorena za proljetno-ljetne doručke, a koje možete pronaći odmah u nastavku.

Smoothie od borovnica

Zobene palačinke bez glutena

Chia puding s borovnicama

Pročitajte više