Jeste li ikad čuli za mužnju krastavaca? Ova žena o tome je snimila video

Screenshot: Tik Tok (basicallyperkfect)

NIJE čudno da se na TikToku može naći svašta - od stvarno korisnih savjeta do totalnih nebuloza. Naišli smo i na jedan vrlo neobičan trik koji je nazvan "milking cucumbers", što bi na hrvatskom bila mužnja krastavaca.

Jedna korisnica ove popularne društvene mreže koja na svom profilu pod imenom basicallyperkfect zabavlja gotovo 7 tisuća pratitelja pokazala je trik koji je vidjela od šogorice, a tvrdi kako na taj način nestaje gorčina iz krastavaca.

Izgleda i zvuči prilično neprivlačno

"Odrežete vrh krastavca i trljate dok ne počne izlaziti sirasta tvar", objašnjava. Komentara ispod objave je, očekivano, brdo.

"Ovo je tako pogrešno i smiješno u isto vrijeme", "Tisuću puta sam jela krastavce, ali nikad nisam radila ovo", "Ajme, koji grozan zvuk", "Probala sam i nije upalilo", neki su od komentara. Jedan dio njezinih pratitelja rekao je kako su taj trik davno naučili od baka.

Ako vas i dalje zanima kako izgleda proces, pogledajte u nastavku.

@basicallyperkfect milking a cucumber?#healthheroes #kitchenhacks #cucumber #fyp ♬ original sound - Basically Perkfect

A ako želite znati kako mi mičemo gorčinu iz krastavaca (osim ako su salatari i nisu gorki kao oni obični), pogledajte OVDJE, a usput imate i recept za slasnu i osvježavajuću salatu.

Pročitajte više