Ovo mjesto ima palačinke s okusom Bananka, Kindera, Sachera, tiramisua... Bili smo

Foto: Hana Kajari/Index

LA CREPERIA je palačinkarnica koja se nalazi na dvije adrese u Zagrebu, na Bukovačkoj cesti 23 i Horvaćanskoj 69, a otvorena je svaki dan od 15 do 22:30. Ako ste i vi među onima koji vole tu i tamo otići na palačinke, iako ne postoji osoba koja ih ne zna ispeći sama doma, onda je i La Creperia jedna od postaja gdje biste ih trebali pojesti.

Imaju ih u raznim kombinacijama okusa, a i sama baza su dvije vrste - dok neke palačinkarnice nude samo one klasične kakve se jedu na ovim prostorima, poznate francuske crêpes, ovdje možete naručiti i one američke, male debeljuškaste jastučiće, koje prelijevaju raznim čokoladnim i voćnim namazima, posipaju mrvljenim keksima ili orašastim plodovima, pa čak i komadićima kolača.

Bananko, Snickers, Kit Kat, Mars, Schwarzwald, Twix, Raffaello, Sacher, Ferrero, Cheesecake od borovnica, Toblerone, Oreo, Tiramisu i Kinder Bueno neke su od najzanimljivijih kombinacija na jelovniku, a evo i za koju smo se mi odlučili.

Što smo mi probali

Kako smo već istaknuli, La Creperia nudi tradicionalne i američke palačinke po cijeni od 5.50 eura do 7 eura, ovisno o vašem izboru i dodacima. Iako su im američke palačinke najpopularnije, probali smo kod njih i one "normalne" palačinke. Najpopularniji izbor ovdje su La Creperia i Kinder.

@index.hr Koga vodite na ove palačinke? 😍#lacreperia #palacinke #pancakes #zagreb #hrvatska #foryou #foryoupage #fyp #viraltiktok #food #foodie #indexfood #indexhr ♬ original sound - Index.hr

La Creperia sadrži Nutellu, Lino Ladu, kockice brownieja, Oreo kekse, Milka Oreo čokoladu i mousse od bijele čokolade. Kinder palačinka ima Nutellu, Lino Ladu, Kinder čokoladu i mousse od bijele čokolade. Porcije su definitivno izdašne te prilično slatke, ali znali smo u što se upuštamo!

U usporedbi s onim ogromnim Milky izazovom na koji smo vas vodili nedavno, ove palačinke nam je ipak bilo lakše pojesti. Osim svega toga, prostor je opušten, puštaju dobru glazbu i osoblje je ljubazno i pristupačno.

A vi, jeste li ikad jeli ovdje i koje su vam draže, tradicionalne ili američke palačinke?

>> Sjećate se kad su palačinkarnice bile hit? Ove u Zagrebu su opstale

Pročitajte više