Sinu Jamieja Olivera tek je 13 godina, već dugo kuha, a sada izdaje i knjigu recepata

Foto: Facebook/Jamie Oliver

KAŽU da jabuka ne pada daleko od stabla, a pravi dokaz tomu je i 13-godišnji sin slavnog chefa Jamieja Olivera. Osim što već nekoliko godina samostalno kuha, ove godine izdaje i vlastitu kuharicu s receptima prilagođenima djeci.

"Vrijeme je za uzbudljivu objavu... Buddy objavljuje svoju prvu kuharicu nazvanu Let's Cook with Buddy Oliver! Svi smo jako uzbuđeni što napokon ovu vijest možemo podijeliti s vama!" piše ispod objave na Instagramu mladog Buddyja.

Više od 60 recepata i savjeta za djecu

Njegova kuharica službeno izlazi 4. srpnja, a sada je dostupna za prednarudžbu - na Amazonu smo ju pronašli po cijeni od 18.40 funti, odnosno malo više od 21 eura. Kuharica će sadržavati više od 60 recepata namijenjenih djeci i njihovim roditeljima.

No, to nije sve - osim zabavnih i jednostavnih recepata, Buddy će u svojoj kuharici svojim vršnjacima dati i poneke savjete kako da izvježbaju osnovne kulinarske tehnike i samostalno pripreme razna jednostavna jela.

Tko je uopće Buddy Oliver?

Buddy Bear Maurice Oliver 13-godišnji je sin Jamieja Olivera koji je krenuo očevim stopama. Još je prošle jeseni dobio vlastitu emisiju na BBC-ju pod nazivom Cooking Buddies, a ima i svoj Instagram profil i YouTube kanal, na kojima često dijeli recepte za jednostavna jela.

Banana bread, fajitas, kajgana, omlet, mini pizze, steak... nema toga što ovaj 13-godišnjak nije kuhao, a često kuha i sa svojim slavnim tatom i to zatim objavljuje na svom YouTube kanalu i na Instagramu Get Kids Cooking.

Pročitajte više