Ovi slatkiši nisu izgubili vjeru u ljude, pomozimo im da pronađu sreću

Foto: Facebook/Azil Osijek/Sklonište za životinje Sisak/Udruga Indigo

DOLAZE hladni dani, a azili diljem Hrvatske su i dalje puni napuštenih životinja koje traže ljubav i topli dom. Ako ste u potrazi za kućnim ljubimcem, dajte šansu udomljavanju. Možda vam se baš svidi jedna od divnih životinja koje smo izdvojili u nastavku.

Slavko 

Slavko je star oko godinu i pol, a nalazi se u Azilu Osijek. Manji je pas i jako je veseo i razigran. Iako je propustio šansu za udomljavanje kao štene, Slavko i dalje traži osobu kojoj će biti najbolji prijatelj do kraja života. Ako ga želite udomiti, javite se u inbox na Facebook stranici azila, ili putem e-adrese pobjede@gmail.com.  

ovaj super sladak i vesel pas zove se Slavko! a Slavko je najbolji prijatelj na svijetu <3 prvotno je živio sa Titom...

Posted by Azil Osijek-volonteri on Wednesday, November 8, 2023

Edi

Edi je dečko star samo godinu dana i težak oko 13 kilograma. Nalazi se u Skloništu za životinje Sisak i veterinarski je obrađen. Slaže se sa psima i mačkama i jako je drag, samo što je na prvu malo plah. Ako vam se svidio Edi i želite ga bolje upoznati, javite se u inbox skloništa na Facebooku, ili na broj 044 527 717. 

Edi 🐾 traži svoj dom 🏡 Dečko, star tek godinu dana, težak 13 kilograma i manjeg rasta. Slaže se sa psima, mace mu nisu...

Posted by Sklonište za životinje Sisak on Wednesday, November 8, 2023

Milli

Milli je star samo šest tjedana, a svoje djetinjstvo trenutno provodi u Udruzi Indigo. Njegov brat Vanilli je pronašao čuvalicu, a sada Milli traži svoj smještaj. Ako mu odlučite pružiti barem privremeni smještaj dok ne nađe stalnog udomitelja, Udruga Indigo će pružiti sve što je potrebno. Za više informacija o Milliju, javite se u inbox udruge na Facebooku, ili na e-adresu udomitelj.indigo@gmail.com.

MILLI 🐾 dolazi danas i traži smještaj! Bijeli braco Vanilli je našao čuvalicu, ostao je još mali Milli. Milli ima cca 6...

Posted by Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo on Thursday, November 9, 2023

Stella

Stella je rođena u 6. mjesecu ove godine, a teta čuvalica ju je pronašla pored vikendice u Zagorju. Jako je umiljata i pitoma te je potpuno veterinarski obrađena. Zaigrana je, aktivna i voli druge mačke, ali na prvu je malo plaha. Za više informacija o Stelli, javite se u inbox udruge Prava šapa na Facebooku, ili na e-adresu prava.sapa@gmail.com. 

[IŠČEM DOM ❤] Znate onu "Beži Jankec, beži Jankec, cug ti bu pobegel..." E pak meni ni pobegel! Doduše, ni bil cug...

Posted by Prava šapa on Wednesday, November 8, 2023

Željko 

Preslatki kunić Željko je štićenik Udruge Mrkvica, a sada je u potrazi za novim domom. Ako ga želite bolje upoznati, ili dobiti više informacija, javite se u inbox udruge ili na e-adresu udruga@mrkvica.hr.

Naš štićenik Željko traži dom 🩷 ovaj prekrasan momak je velika dobričina i sigurni smo da bi nekom upotpunio dom 🐰 Za više info - inbox 🐰

Posted by Udruga Mrkvica Volonteri on Sunday, November 5, 2023

 

Pročitajte više