20 najglupljih primjedbi turista koje ćete ikad čuti: "Plaže su prepješčane a more puno riba!"

Ilustracija: Instagram

KOLIKO god se turistički djelatnici trudili, nekim turistima nikada nije dovoljno. Wanderlust, portal specijaliziran za putovanja prikupio je neke od doista najglupljih kritika koje su razmaženi turisti podnijeli, a neke od njih nadmašuju baš sva očekivanja.

1. "Mislim da bi u brošuri trebalo biti navedeno da se u lokalnoj trgovini ne mogu kupiti pošteni keksi s kremom ili đumbirom".

2. "Bukirali smo izlet u aquapark, a nitko nas nije upozorio da moramo ponijeti vlastite kupaće kostime i ručnike".

3. "Plaža je bila previše pjeskovita".

4. "Tijekom mojeg odmora u Goi, Indija, zgadilo mi se kad sam otkrio da gotovo svaki restoran poslužuje curry. Ne volim začinjenu hranu, nimalo".

5. Turist koji je na medenom mjesecu unajmio apartman u Africi, s pogledom na pojilište za slonove: "Bio je tamo jedan vidljivo napaljeni slon. Uništio mi je medeni mjesec jer sam se zbog njega osjećao nedovoljno dobrim".

6. "Lokalci su lijeni jer neće raditi u popodnevnim satima. To bi trebalo zabraniti, pa često mi nešto treba i tijekom njihove sieste".

7. Jedna je žena prijetila da će pozvati policiju jer je "drže zatočenom" - a zapravo je znak "ne ometaj" na vanjskoj kvaki apartmana zamijenila za upozorenje da ne napušta sobu.

8. "Nismo bili zadovoljni pijeskom. U brošuri je žute boje, a u stvarnosti bijele".

9. Jedan od gostiju u Novotelu u Australiji požalio se da mu je juha previše gusta i prejako začinjena. Ispostavilo se da je čitavo vrijeme srkao umak.


10. "Kupili smo raybanke za 5 eura od uličnog prodavača i zatim se strašno razočarali. Vjerovali ili ne, nisu bile original".

11. "Topless bi na plažama trebalo zabraniti. Odmor mi je uništen jer je moj suprug čitavo vrijeme gledao druge žene".

12. "Nitko nam nije rekao da će biti riba u moru. Djeca su nam se prestrašila".


13. "Trebalo nam je punih 9 sati da od Jamaice doletimo do Engleske. Amerikancima je trebalo samo tri sata da dođu kući".

14. "Usporedio sam naš jednosobni apartman sa trosobnim kakav su unajmili naši prijatelji i naš je bio značajno manji".

15. "Ugrizao me komarac. Nitko me nije upozorio da grizu".

16. "Nismo mogli uživati u razgledavanju jer je vodič bio previše ružan".

17. "Tu ima previše Španjolaca. Čak i na recepciji govore španjolski. Previše stranaca ovih dana živi vani".

18. "Moj zaručnik i ja smo rezervirali sobu s odvojenim krevetima a vi ste nas smjestili u sobu s bračnim krevetom. Držimo vas odgovornima za to što sam ostala trudna. To se ne bi dogodilo da ste nas smjestili u sobu koju smo bukirali".

19. "Morali smo čekati u redu na otvorenom, bez klima uređaja".

20. "Vaša je obveza kao touroperatora upozoriti nas prije putovanja da će biti bučnih gostiju!"

 

Pročitajte više