24-godišnja Dragana u Kaliforniji pronađena bez svijesti, umrla u bolnici dva dana kasnije

Foto: Facebook

24-GODIŠNJA Srpkinja preminula je prije nekoliko dana u bolnici u američkog gradu Fortuna u Kaliforniji, ali uzrok njezine smrti još uvijek nije poznat.

Dragana Šolaja prije nekoliko godina iz Novog Sada otišla je u Ameriku na program Work and Travel.

Njezina cimerica posumnjala je da nešto nije u redu kad se nije dugo nije pojavljivala u sobi pa ju je krenula tražiti.

Zabrinuta djevojka otišla je u zračnu luku provjeriti nije li Dragana možda kupila avionsku kartu i vratila se u Srbiju. Kad je utvrdila da nije, prijavila je njezin nestanak policiji. 

Dragana je pronađena 11. travnja rano ujutro na ulici i odmah prebačena u bolnicu u Fortuni, no preminula je dva dana kasnije. Čitavo vrijeme bila je u teškom stanju i nije bila sposobna ispričati što se dogodilo. Sad se čeka obdukcija.

Policiji je navodno prijavljeno da je djelovala kao da je konzumirala alkohol ili drogu, što su neki prijatelji demantirali, rekavši kako ona nije koristila nikakve supstance, da se bavila sportom i da je rijetko čak i pila.

Dragana je navodno pronađena u glavnoj ulici gradića koji ima manje od 12 tisuća stanovnika i u kojoj je dosta motela.

Njezini prijatelji ubrzo nakon vijesti o tragičnoj smrti pokrenuli su akciju za pomoć njenoj obitelji. U samo nekoliko dana prikupili su više od 24 tisuće dolara.

Kako saznaje izvor Blica, Dragana je prije nekoliko godina otišla u Kaliforniju kod dečka. No njen dečko, dosta stariji od nje, poznat je kao problematičan, a ranije je navodno uhićen zbog droge.

Pročitajte više