2Cellos iz Las Vegasa: Gdje god se okreneš možeš potrošiti sve što si zaradio u proteklih par godina!



VIOLONČELISTI Stjepan Hauser i Luka Šulić, poznatiji kao 2Cellos nalaze se s Eltonom Johnom u Las Vegasu. Dečki su otkrili kako sad izgleda njihova svakodnevica u SAD-u pošto žive u hotelu, sviraju sa svjetskom zvijezdom te su okruženi neonskim svjetlima u gradu koji nikad ne spava.

"Trenutačno se nalazimo u Las Vegasu gdje je uvijek sunčano i toplo! Vrijeme u Vegasu provodimo uglavnom svirajući s Elton Johnom u njegovom The Million Dollar Piano Showu u čuvenom Coloseumu hotela Caesars Palace. U tom hotelu ujedno i boravimo cijeli mjesec. Vegas nudi jako puno zanimljivosti, odličan izbor restorana svih vrsta hrane, različitih showova, izložbi, noćnih klubova i puno mjesta gdje možeš odmah potrošit sve što si zaradio u proteklih par godina! Naime, gdje god se okreneš vidiš kasino", otkrili su Stjepan i Luka. Ipak, ponekad se umore i od tog ubrzanog načina života pa vole pobjeći u prirodu.

"Nekad volimo i pobjeći od kaotičnog 'Stripa' pa odemo u prekrasne prirodne znamenitosti i nacionalne parkove poput Red Rock Canyona, Mt. Charlestona, Lake Meada, rijeke Colorado, Grand Canyona i u obližnju saveznu državu Utah koja je također predivna, a ni Los Angeles nije daleko gdje u slobodnim danima nastavljamo snimati naš novi album s producentom Bobom Ezrinom i gostima. Odlazak u prirodu pravi je odmor za dušu i tijelo, budući da je Vegas sav umjetan i nema ni trunke prirode. Ujutro volimo i plivati u bazenu hotela i sunčati se", dodali su. Ovom prigodom sa svojim fanovima su odlučili podijeliti i nekoliko fotografija iz Las Vegasa, a njih možete pogledati u galeriji. Stjepan i Luka 12. lipnja nastupit će i u Zagrebu, točnije u KD Vatroslav Lisinski.

Pročitajte više