Angelina Jolie otkrila pravi razlog zbog kojega se više ne želi baviti glumom

Foto: Guliver Image/Getty Images

JOŠ KRAJEM prošle godina Angelina Jolie je u intervjuu za DuJour najavila da se uskoro prestaje baviti glumom te rekla da se zapravo "nikada nije osjećala ugodno kao glumica te da nikada nije voljela biti ispred kamere".
 
Dodala je i to da je u svoju odluku "apsolutno sigurna" te da se želi više posvetiti režiranju jer je to puno više veseli. Iako ovo nije bilo prvi put da je slavna 39-godišnja glumica najavila prestanak bavljenja glumom, čini se da je ovaj put mislila ozbiljno, a u nedavnom intervjuu za francuski magazin Dandy otkrila je i stvarne razloge koji stoje iza njene odluke.
 
Iako se nagađalo da je u pitanju odluka da se više posveti obitelji ili da se možda želi baviti isključivo režiranjem, Jolie je ovaj put izjavila da se radi o "nečem sasvim osobnom".
 
"Otkad je umrla moja majka shvatila sam da je ono što sam zapravo našla u svijetu glume ustvari bilo povezano s njenom željom da i sama bude gumica i njenom srećom koju je osjećala kada bi mene vidjela na ekranu. Tako da, otkad je ona umrla, stvari više nisu iste", rekla je Jolie i dodala da više ne želi biti ispred kamere, u centru pažnje, već da joj sve više pričinja zadovoljstvo biti iza kamera, "u sjeni".
 

Pročitajte više