Bila na "orošavanju": Suzana Mančić "pomladila" vaginu za svog dečka?

Foto: Facebook

U MORU suludih vijesti koje su se danas pojavile, pažnju mnogih privukla je priča o poznatoj "loto djevojci" Suzani Mančić i novom estetskom zahvatu kojem se navodno podvrgla.

Naime, zvijezda bivše Jugoslavije dosad je priznala niz korekcija, od ugradnje silikona, preko botoksa pa sve do raznoraznih zatezanja, a posebnu pažnju medija privuklo je pomlađivanje ili "orošavanje vagine" kojem se Suzana podrvgla kako bi mlađem zaručniku Simeonu Ocokomosu bila privlačnija.

"Suzi izgleda dobro baš zato što stalno posjećuje kozmetičare, doktore i razne salone ljepote. Ne glasi bez razloga za seks simbol svoje generacije. Kako želi i izvana i iznutra izgledati dobro, otišla je na tretman orošavanja vagine za koji je nedavno doznala. Suzi je jedva dočekala da isproba ovaj tretman, koji se provodi kao ispiranje mineralnom vodom", pišu srpski mediji.

Priču je potvrdila i srpskom Informeru za koji je izjavila: "Stvarno vam ne mogu opisati kako izgleda vaginalno orošavanje. To morate sami isprobati".

Naravno, ne smijemo zaboraviti da je riječ o Informeru čije napise valja uzeti s velikom dozom skepske pa i u slučaju estetskim zahvatima sklone 52-godišnjakinje.

Pročitajte više