Slavni glumac ne želi djeci ostaviti novac kad odrastu: Moraš sam veslati

Foto: Profimedia

Holivudski glumac Jeff Goldblum želi podržati svoju djecu i to tako da ih ne podupire financijski.

U podcastu Table for Two with Bruce Bozzi, 71-godišnji glumac je objasnio da očekuje da će se njegovo dvoje djece, koje ima sa suprugom Emilie Livingston, Charlie (8) i Riverom (6), financijski sami uzdržavati kad ostare. "Hej, znaš, moraš sam veslati", rekao je Goldblum.

"Neću to učiniti umjesto tebe. I nećeš htjeti da to učinim umjesto tebe. Moraš smisliti kako shvatiti što je željeno i potrebno i gdje se to križa s tvojom ljubavlju i strašću i onim što možeš učiniti. Čak i ako se ne križa, možda ćeš to svejedno morati učiniti", dodao je.

I druge zvijezde dijele njegovo mišljenje

U podcastu je Goldblum naglasio da je odrastao radeći za vlastiti novac. Kada je shvatio da mu treba novac kao tinejdžeru, pregledao je telefonski imenik i nazvao mjesta koja imaju klavire da ih pita trebaju li svirača. "Dobio sam nekoliko poslova. Postojao je dio mene koji je shvatio da je to važno", rekao je glumac.

Goldblum nije jedina zvijezda koja ne planira financijski uzdržavati svoju djecu kad odrastu. Gordon Ramsay, Ashton Kutcher i Elton John također su rekli da žele da se njihova djeca financiraju sama.

Pročitajte više