Četvrto izdanje "The Voicea": Dečak se rasplakao, Elena iz Zadra jedina okrenula sve članove žirija

Screenshot: YouTube
 
JOŠ JEDNO izdanje emisije "The Voice" je iza nas, a ovo je bila četvrta po redu emisija popularnog talent showa.
 
Žiri već znate, tu su Ivan Dečak, Indira, Jacques Houdek i Tony Cetinski, a evo tko je večeras pokušao (i uspio) u tome da ih osvoji i plasira se u daljnje natjecanje u kojem se traži "najljepši glas Hrvatske".
 
Prvi je nastupao 59-godišnji Vladimir Matica koji je "hodao po vatri", a sad se odučio okušati pred žirijem "The Voicea" izvedbom pjesme "Highway To Hell".
 
Prvi se okrenuo Tony, a potom Jacques i Indira.
 
"Ovo je pravi rock'n'roll", rekao mu je Dečak. "To je bilo sjajno... Poradili bi na stajlingu kad bi ja bio mentor", dodao je Jacques. Indira je rekla kako je prštala energija i pokušala ga pridobiti forama o tome kako i ona, unatoč svom glazbenom stilu, voli bendove kao što su Guns N' Roses i AC/DC... No, Vladimir je odabrao Tonyja.

Potom je nastupila Antonela Đinđić koja ima 18 godina. Antonela je izvela pjesmu "Di sole e d'Azzuro", a okrenuo se samo Jacques.
 
"Ne znam jesi li htjela mene odabrati... Ali sad smo vezani", rekao joj je Jacques kad joj je prišao i zagrlio ju nakon nastupa, te dodao: "Ta ljepota i ta estetika u tvom glasu... ova pjesma je izuzetno teška, a ti imaš SAMO 18 godina".
 
Ostali članovi žirija čestitali su joj na izvedbi.

Sljedeća je nastupila Ivona Mrazović. 19-godišnjakinja je izvela stvar "Roar", no nitko se nije okrenuo. "Malo je bilo onako.. previše cvrkutavo", rekao joj je Jacques, a Indira je dodala: "Mlada si, imaš još vremena". 
 
23-godišnja Matea Dominiković koja je nastupila nakon Ivone izvela je pjesmu "Don't Speak". No, ni njoj se nije okrenuo niti jedan član žirija. 
 
"Nemoj nam zamjeriti što se nitko nije okrenuo, nemoj da te obeshrabrimo, vjeruješ u to što radiš i to je bitno", poručio joj je Dečak. No, Matea je osvojila žiri kad je priznala da je došla sama, na što su se svi članovi žirija ustali i zagrlili je, a ona je kroz plač rekla da joj je ovo bilo svejedno prekrasno iskustvo te da će sigurno doći opet.
 
Potom je nastupila Romana Lalić Pejković. 35-godišnjakinja je izvela "Nocturno". Okrenuo se najprije Dečak, a potom Tony te Jacques.
 
"Rekao sam da neću plakat na televiziji, ali evo... Ovo je predivno, ovo je...", rekao joj je Dečak i dodao: "Razvalila si me, hvala ti". S pohvalama su se pridružili i Tony i Jacques, a Romana je odabrala Tonyja.  

Sven Pfeifer nastupio je nakon Romane, s pjesmom "You Raise Me Up". Svenu se okrenula samo Indira. "Osjetila sam da si jako opušten, donio si nam tu emociju u glasu, u predivnom glasu... Naježila sam se", rekla mu je.

Potom je nastupio Danijel Jurišević s pjesmom "Don't Stop Me Now". Najprije je dugme stisnuo Dečak, a potom i Indira.
 
"Izabrao si jako zahtjevnu pjesmu, imaš hrabrosti, trebam te u svom timu, trebam takve posebne likove s glasom. Ma, ne moram te nagovarati, znam da si dio mog tima", rekao mu je Dečak.
 
"Ovo je bila jedna od boljih audicija, u mom si timu", rekla mu je Indira i zagrlila ga, a Danijel je potom izabrao - Dečaka.

Nakon Danijela nastupila je 30-godišnja Ana Cerovac, inače Danijelova zaručnica, s pjesmom "Me And Bobby McGee". Unatoč odličnoj izvedbi, u zadnjem je trenu dugme stisnuo samo Jacques.
 
"Dakle, moja i Božja", rekao joj je i dodao: "Jako suvereno, točno, precizno... Vidim da si ti jedna rokerica....Dobro došla u moj tim".

Potom je nastupila 18-godišnja Samanta Bučaj. Izvedbom pjesme "At Last" oduševila je Indiru koja se jedina okrenula, dok su se ostali članovi žirija vidno premišljali, ali nisu stisnuli dugme.
 
"Pjevala si od srca, bilo je malo nesigurnosti, ali ljudi smo...", rekla joj je Indira. "U početku sam skoro odmah stisnuo, ali onda ipak nisam", dodao je Tony.

Nakon Samante, Ines Stjepanović, koja ima 22 godine, izvela je pjesmu "Sober". Unatoč odličnoj izvedbi, nitko se od žirija nije okrenuo.
 
"Imam sličnog izvođača u timu već, ako ne i dva, i to je jedini razlog zašto se nisam okrenuo. Inače, svaka čast", rekao joj je Tony. "Nadam se da ti je ovo svejedno bilo divno iskustvo, što ćeš reći svojima u Osijeku?", pitala ju je Indira. "Da sam prošla", odgovorila je brzo Ines.
 
A nakon odlične Ines nastupio je Marin Jurić-Čivro s pjesmom "Ain't No Sunshine". Okrenuo se najprije Dečak, potom Indira.
 
"Početak, ono...Promašio si sve. Ali poslije...", komentirala je Indira. "Želim ljude koji rade greške, ali koji rade na sebi", rekao je Dečak kojega je Marin i izabrao, nakon čega mu je Dečak oduševljeno skočio u krilo.

Elena Stella koja je potom nastupala s pjesmom "Cry Me A River" nakon doslovno nekoliko sekundi okrenula je Tonyja, malo poslije i Dečaka. U zadnjim trenucima izvedbe okrenuli su se i svi ostali, što je prvi put u večerašnjoj emisiji da su se okrenula sva četiri člana žirija.
 
"Potpuno si drugačija od svih kandidata koji su nastupali večeras, a ja tražim takve, taman ćeš nam doći kao perjanica tima", rekao joj je Dečak. "Prekrasni baršunasti dah, oduzela si mi dah", dodala je Indira. "Sviđa mi se taj jedan dim, pijesak, šum... u tvom glasu", komentirao je Jacques. Elena je izabrala Dečaka. 

Pročitajte više