Chrisu Brownu postavljena dijagnoza

Foto: Guliver Image/Getty Images

PROBLEMATIČNI Chris Brown napokon će moći i službeno opravdati svoje dosadašnje ponašanje: dijagnosticiran mu je bipolarni poremećaj i PTSP, potvrđeno je iz ustanove u kojoj je na rehabilitaciji.

Prema dokumentima sa suda, u čiji je posjed došao E! News, liječnici su uvjereni da su upravo navedene bolesti uzrokovale njegovo agresivno ponašanje u prošlosti. "Gospodinu Brownu trebat će i stalan nadzor njegova liječnika kako bi se osiguralo da njegovo zdravlje bude stabilno", stoji u pismu neimenovane ustanove. "Nije neobično da ljudi s ovakvim dijagnozama konzumiraju razne supstance kako bi sami pokušali zaustaviti promjene raspoloženja i onemogućiti okidače za traumu. Gospodin Brown postao je agresivan jer njegovo stanje nije tretirano te zbog nedostatka sna, neprimjerene konzumacije supstanci i netretiranog PTSP-a", objašnjava se.

Napomenuto je i da je Brown obavljao svoje dužnosti "i više nego primjereno", a sudac James Brandlin dodao je da je glazbenik dobro "reagirao na liječenje nakon dvostruke dijagnoze".

Brown je na sudu bio u petak, 28. veljače, na dodatnom saslušanju zbog napada na Rihannu 2009. godine.
 

Pročitajte više