Dadin kanoćal: "Addo vagina" ili jednostavnije - dati pičke

Ilustracija: Mihaela Kristić/Index

USIDILICA je žena koja ima najjasniju predodžbu o tome kakvog muškarca oće. Odnosno, neće.

Njen izabranik mora bit ljubitelj kazališta iako ona sama nije povirila tamo otkad je sa školon vodilo gledat "Hamleta u Mrduši donjoj".

Valjalo bi da je desničar, tako da udovolji ocu, i ljevičar, da nije krivo ni materi. Udovoljavanje roditeljima joj nikad nije uspijevalo, ali di ona stade, izabranik će produžit. Njeni će ga tretirat ka kućnog ljubimca; ćaći će bit tovar, a materi pas. Njoj je jedna životinja malo pa će varirat od tigra do hrčka.

On će je uvik i u svemu podržavat, osin u momentima kad ni sama ne zna šta oće. Naravno, ako ona ne zna, on će morat znat.

Idealno bi bilo da je omiljen i rado viđen u društvu te da pored svih i svakoga, on zaljubljeno gleda samo u nju. Namrgođenu, čmarnu, stisnutu i zatvorenu, jednon riječju-seksipilnu.

Od nekretnina ima kuću, stan ili/i vilu umisto nepokretne matere. Financijski da je neovisan, zafaljujući pokojnoj teti iz Amerike za koju nije ni zna do prije misec dana.

Kamo sriće da mu je seks uvik na pameti, naročito kad njoj nije do toga, pa da je tad mazi, gladi, češka i masira jer, tako savršen, više voli davat negoli primat. Davanje se odnosi i na tetine dolare, tim više jer joj materijalno nije važno.

Da je visokoobrazovan, ne mora ni naglašavat. Poznati su mu pojmovi "ambivalencija", "kuriozitet", "kunst" , „diskl, dislkle..dsileksia…, Uglavnon, poznati su mu pojmovi.

Poželjno je da znade popravit sve šta se pokvari, od bojlera u kupatilu do zuba u glavi.

Da ona nije bogznakakva kuvarica, izabranik zna te upravo cijeni taj njen emancipirani duh moderne žene.

Od kućnih poslova on obožava peglat, nakuvavat i usisavat, a ni ostalo mu nije mrsko, pogotovo ako se njoj ne da.

Voli je takvu kakva jest pa se ne mora depilirat, farbat ni sređivat, dovoljno mu je da se ponekad otušira.

Neudate poznanice se čude kako ga je safatala iako taljiga uokolo u trenerki i majčetini s kojon one ne bi ni prašinu brisale.

Sve se nauči od prijateljica koje iza sebe imaju trideset godina nesritnoga braka i koje van žele ono šta i sebi. Sve najbolje, dakako.
Taktike su razne, a evo najuspješnijih: Kad oćete zavest muškarca, dodirujte se i mazite u njegovon prisustvu.

Ništa lakše! Pijete kafu, razgovarate s dotičnin milujući se po vratu i ide van dobro dok ne napipate dva čvorića. Misusovo, jel van ovo štitnjača proradila? Zgrabite se za vrat s obje ruke, gušite sami sebe, njega više i ne slušate, u ušima van šumi, ne znate ko je kafu platijo ni kako ste došli doma. Ispostavilo se da vas je ugriza komarac, ali prilika je propala.

Ne očajavajte!

Drugi put odaberite primjereniji način ili kombinirajte dvi taktike u jednon susretu; gledanje iznad stola i dodirivanje ispod stolnjaka.

Pogledajte mu direktno u oči pa odvratite pogled. Tako nekih stotinjak puta dok van vid ne oslabi ili oči ne odu ukriž. Ponašajte se ka girica iako ste pirana. Sramežljivo žmigajte, škiljite i namigujte. Uto će van upast i trepavica u oko pa ćete se ustrepćat ka narančasto na semaforu. Ko vas god pogleda, zna da ste u kvaru. Nadoknadit ćete to prikriženin nogama i dodirivanjen ispod stola.

"Slučajno" taknite nogon njegovu i ako se ne pomakne to van je garancija da ćete provest nekoliko erotičnih minuta nježno mu dodirujući nogu. Tek kad izabranik ode u zahod, a vaša noga ostane obavijena oko njegove, shvatite da ste zavodili stol za četiri osobe. Od muke vas je uvatio grč te se odlučujete za slijedeću taktiku-igranje s koson!

Vrtite pramen kose oko prsta, zamišljajući da će isto bit i s vašin budućin. Zapeli ste i ne možete izvuć kažiprst iz pramena. Frizerka van je govorila da tako gustu kosu raščešljavate dva puta dnevno, ali da išta zna ne bi završila za frizerku. Povučete i okidate busen dlaka. Da ne vrisnete, nasmijete se. Čini se da taktika uspijeva jer vas on motri sa zanimanjen. Ohrabreni, itnete kosu priko očiju pa virite kroz nju ka kroz zavjese. On sad ne diže oka sa vas. Napokon! Češkate se iza uva, tribite perut s glave, prepipali ste i sve madeže nastale od lojnih žlijezda. Pretpostavljate da je frajer svatio da ste vi žena njegova života te samozadovoljno maknete kosu s čela...Nigdi nikoga! To van se događalo i prije pa zaključujete da se muškarci plaše karakternih i u sebe sigurnih žena, kakvi ste i sami.

Taktika s uvlačenjen dima je također učinkovita. Ružno je vidit kako srčete dim s tuđih pepljara, stoga, ako niste pušač, grickajte štapiće ili kekse. Pokažite mu vaše oralno umijeće. Zaboga, ne okidajte zubima tako da sve krcka!

Vatate se za posljednju slamku spasa, odlučujete se za taktiku koja, čuli ste, nikad ne zakaže. Nosi latinski naziv "Addo cun…nešto"... Ne možete se sitit, ali zapantili ste kako se kaže po naški - dati pičke!

Upalilo, a?

Pročitajte više