Ella Dvornik: Ovo je tetovaža u čast mom ocu

Foto: Instagram

ELLA DVORNIK na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se vidi njena impresivna tetovaža koja joj prekriva gotovo čitava leđa, a uz fotografiju je objasnila kako je crtež nastao te otkrila da je to posveta njenom ocu.

"Oduvijek sam voljela ovaj crtež. I moj otac također. On je vjerovao da crtež predstavlja reinkarnaciju. Teško je objasniti zašto jer crtež na prvu djeluje malo morbidno, ali poanta umjetnosti je upravo u tome da vidiš ono što želiš vidjeti. On je u tome vidio nešto pozitivno, dok je drugima crtež bio uznemirujuć. Dijete ne umire, nego se zapravo rađa.

Bila sam fascinirana tim njegovim načinom razmišljanja i nakon što je umro odlučila sam to tetovirati, njemu u čast. Crtež je inače jedan od ranijih radova nevjerojatnog umjetnika pod imenom Lonacpot, i napravljen je dok smo još zajedno išli u srednju školu. Tetovaža još nije gotova i želim ju dovršiti kako treba. Divno je biti živo platno koje predstavlja troje nevjerojatnih ljudi. Mog oca, mog frenda i odličnog tattoo majstora pod imenom Xeno... Moj život, na mojoj koži", napisala je Ella.

Pročitajte više