Ella Dvornik ljuta na mentore "X Factora": U Lijepoj Našoj se ovakav talent ne podržava

Foto: Instagram

NAKON što je prošle nedjelje iz "X Factora Adria" ispala Velikogoričanka Danijela Večerinović, mnogi su komentirali da ta odluka nije pravedna. Ova pjevačica pažnju je privukla neobičnim frizurama i neobičnim izborom pjesama koje je pjevala bez greške, pa su mnogi uvjereni da je njen mentor Massimo donio krivu odluku.

Danijela je nakon ispadanja komentirala da bi bolje prošla da Massimu nije pomagala Nina Badrić. A sad joj se na Facebooku obratila Ella Dvornik.

"Samo ću ovo reći dotičnoj.... Audicija za britanski 'X Factor' je u šestom mjesecu u Londonu i imaš besplatan smještaj kod mene, jer nažalost u Lijepoj Našoj se ovakav talent ne podržava.... p.s ti bi trebala biti u žiriju, ja se na tvom mjestu ne bih vratila u show nego otišla u London...", napisala je Ella.

Na njen komentar odgovorila je i sama Danijela.

"Draga Ella! Napravila si plimni val podrške jer mi se tvojom objavom inbox toliko "crveni" da ne stignem sve pročitati. Hvala ti od srca na komentarima. A London? Stižem i bez "X Factora", napisala je.

Ella joj je odgovorila da će s njom čekati u redu, te da hrvatski "X Factor" ne zna što je dobro, jer su svi u njemu loši. 

Samo cu ovo reci doticnoj.... audicija za Britanski x-factor je u sestom mjesecu u Londonu i imas besplatan smjestaj kod...

Posted by Ella Dvornik on 9. svibnja 2015

Pročitajte više