Ewan McGregor: Alkohol me pretvarao u manijaka, oponašao sam Iggyja Popa Iggyju Popu

BRITANSKI glumac nije popio kap alkohola 12 godina. Glumac kojeg je proslavila uloga u kultnom „Trainspottingu“ iz 1996. godine za Mail Online ispričao je kako je alkohol bio dijelom njegovog života od trenutka kad ga je film lansirao u svijet slavnih na britanskoj sceni: „Nisam mogao vjerovati da sam postao dijelom svega toga. Družio sam se s Oasisima i Damonom Albarnom, bio je to definitivno vrhunac mog života. S druge strane, svakako je bio i period potpunog razvrata. Doduše, to su bile moje dvadesete“, rekao je McGregor u intervjuu za Daily Mail.

Jednom ga je novinar opisao kao nekog tko je pio više od čitave brit pop glazbene scene zajedno: „Uspjelo mi je nekako proći više-manje neopaženo. Kad sam pio bio sam potpuni manijak, ali tog se razdoblja sjećam isključivo s toplinom u srcu“, komentirao je glumac.

Poznata je priča o tulumarenju u garderobi Iggyja Popa pa se McGregor svrnuo i na tu epizodu: „Uf, to je bilo grozno. Glumio sam ga u filmu „Velvet Goldmine“, a upoznali smo se tako što sam mu ja banuo u garderobu nakon Versaceove revije, već prilično „pod gasom“. Došao sam k sebi tek kad sam shvatio da on sjedi i mirno mene promatra kako izvodim svoje Iggy Pop pokrete. Oponašao sam Iggyja Popa Iggyju Popu i to je bio jedan od najneugodnijih trenutaka u mom životu“.

Nakon toga McGregor je prokomentirao svoje sudjelovanje u Lucasovim „Star Warsima“: „Uopće ne osjećam te filmove. Teško je reći što se promijenilo. To je bilo neko drugo vrijeme. Platili su mi puno više no itko dotad i to mi je podiglo cijenu u industriji“.

Pročitajte više