Greg Wilson otvorio Voi´Sa festival

Foto: Tomislav Čubelić/Dina Jakšić/Hrvoje Jelinčić/Damir Medvešek

SVI KOJI su jučer bili na plaži Acapulco, u Supetru na Braču, sigurno nisu požalili, jer je ritmovima vrhunskog Grega Wilsona otvoren šesti po redu Voi'Sa festival.

Greg je po dobrom starom običaju rasplesao sve prisutne, tako da je topla supetarska noć ispunila očekivanja. Preko dana slušao se Funkytrain, a oni spretniji okušali su se i u stand up paddleu.

Današnji program nastavlja u istom ritmu; plaža, sunce, more, kupanje, kokteli, dobra mjuza, nagradne igre i još mnogo toga.

Nakon što sunce zađe kreće Klubikon večer i Dave Lee aka Joey Negro, još jedna legenda engleske klupske scene. DJ je još od davne '88 godine, a njegovi setovi su mix starog i novog, putovanje kroz funk, disco, vocal house i deep house pa sve do techy momenata. Ukratko, on je legenda underground soulfull zvuka koji će Voi’Sa festival zasigurno dovesti do usijanja.

Ako ne stignete ni danas posjetiti ovaj simpatični festival, preostaje vam još samo subota za koju je Eddy Ramich pripremio šestosatni set koji će obilježiti dan, a navečer po drugi put na Brač stiže Breach aka Ben Westbeech koji osvaja svojim vokalom i energijom.

Za više informacija o samom eventu posjetite njihovu Facebook stranicu.

Pročitajte više