Hrvat u Dubaiju dobio pet kila zlata

Ilustracija: Shutterstock

JEDAN je sretni Hrvat osvojio fantastični dobitak na nagradnom izvlačenju u Dubaiju.

Njegovo je ime Dražen Maglov i osvojio je pet kila zlata u nagradnoj igri shopping centra u sklopu festivala Dubai Shopping Festival, održanoj 16. siječnja, piše Khaleej Times.

"Vozio sam kad sam primio poziv iz Dubaija u kojem mi javljaju da sam osvojio pet kila zlata na Dubai Shopping Festivalu. Bio sam siguran da mi netko tko zna da sam bio u odmoru na Dubaiju pokušava podvaliti, ali i kad sam shvatio da je u pitanju istina još uvijek nisam mogao vjerovati. Još uvijek samog sebe uvjeravam da je to stvarno", kazao je Maglov koji se već bio vratio u Hrvatsku kad je održano izvlačenje.

"Unutar samo pet sekundi moj život i život moje obitelji promijenili su se zauvijek. Vodim mali dućan u Hrvatskoj i imam veliku obitelj o kojoj se brinem. Sad mogu bolje isplanirati život. Hvala Dubai! Stvarno je to grad zlata", poručio je.

Gold and Jewellery Mega Raffle, u kojoj je Maglov osvojio zlato, najveća je nagradna igra u kojoj se promovira nakit i zlato, a kupci koji u bilo kojem dućanu kupe komad nakita automatski sudjeluju u njoj.
 

Pročitajte više