Htio je ostati vani s dečkima pa je curi servirao laž zbog koje je ona pozvala policiju

Foto:Shutterstock

MUŠKARAC iz Boltona U Engleskoj svojoj je djevojci servirao nevjerojatan razlog za nedolazak kući. Naime, zbog želje da ostane vani tulumariti s prijateljima, lagao joj je i kazao da je žrtva otmice.

Djevojka je prvo nazvala dečka na mobitel, ali se javio nepoznati glas koji joj je kazao da on neće biti pušten ukoliko ne plati 50 funti duga. Nedugo nakon toga, dobila je SMS u kojem joj je dečko javio da će uskoro stići kući. Nakon drugog poziva koji mu je uputila, rekao joj je da je otet i zadržan protiv svoje volje.

Nakon serija laži, izbezumljena i zbunjena djevojka odmah je pozvala policiju, koja je potom započela temeljitu potragu. U samo nekoliko sati, pregledane su brojne kuće u okrugu Boltona,
kao i snimke nadzornih kamera i ispisi telefonskih poziva. Potraga je završila u jedan i pol sat ujutro, kad su 32-godišnjaka pronašli kako tulumari s društvom u obližnjoj kući, piše Mirror.

"Velika sredstva su bila uložena u pronalazak ovog čovjeka, a on je izmislio cijeli incident. Ovo je bez sumnje najgluplji slučaj u kojem sam sudjelovao. Imao je sreće što ga nismo tužili. Previše bismo novca i vremena izgubili dok bismo cijeli slučaj provukli kroz sudski sustav ", kazao je detektiv Jo Clawson. Muškarac je platio novčanu kaznu.

 

Pročitajte više