Ima 23 godine, džeparac od 100 tisuća kuna i vozi Mercedes: Najrazmaženija Britanka uspjela razljutiti javnost

Foto: Facebook/Twitter

KADA je Daily Mail objavio priču o "najrazmaženijoj Britanki", 23-godišnjoj Gini Rio, vjerojatno su znali da će neki negativno reagirati, ali nitko nije mogao pretpostaviti da će reakcija biti toliko negativna.

Brojni čitatelji nisu mogli vjerovati koliko je razmažena, a neki su zaključili da unatoč svom bogatstvu i dalje izgleda jeftino.

Dvostruko veći džeparac

Gina mjesečno prima džeparac od 10 tisuća funti (oko 93 tisuće kuna), a valja spomenuti kako je taj iznos do 2003. bio dvostruko veći. Problem je nastao u trenutku kada se posvađala s ocem Paulom, koji je njen džeparac odlučio prepoloviti.



Ipak, ona je i dalje rastrošna i tvrdi da živi život princeze. Kupila je preko 300 pari dizajnerskih cipela i čak 70 torbica (jedna od njih košta 20 tisuća funti).

Iako vozi Mercedes SLK, velik dio novca troši na limuzine i šofera koji je vozika Londonom. Taj ju luksuz košta oko 1000 funti mjesečno. Ne smije se zaboraviti ni činjenica da samo na frizuri troši 600 funti mjesečno.

Zarađuje i sama

Naravno, ne bi bilo fer ne spomenuti da dio novca zarađuje sama (dvije tisuće funti mjesečno) i to kao stilist, a od spomenutog iznosa nije uspjela uštedjeti niti funte. 


No, najveći trošak imala u prošla protekla dva mjeseca kada je na provode i kupovinu potrošila čak 50 tisuća funti. Naime, "posudila" je očevu kreditnu karticu i malo se zanijela.

"Tata nije bio sretan, ali oprostio joj je", rekao je njen brat Sebastian koji je, tvrdi ona, još razmaženiji od nje.

Tamara kao uzor

Njen je uzor podjednako razmažena Tamara Ecclestone, ali nesretna djevojka tvrdi da mahnitim trošenjem samo pokušava nadomjestiti roditeljsku ljubav koja joj je, tvrdi ona, uskraćena otkad se njen otac razveo od majke Terese i započeo život s drugom ženom.

Ukratko, njena ljubav košta, a toga je svjestan i njen dečko, reper Ecksell koji plaća sve račune kada navečer izlaze u klub. Gina voli šampanjac i bellini koktele, a nesretni je reper samo u jednoj večeri na nju spiskao preko 25 tisuća funti.

Nikad sa sirotinjom

"Nikada ne bih mogla biti s nekim tko je siromašan. To bi bilo najgore što bi mi se moglo dogoditi. Želim da moja djeca žive kao i ja. Raskošno. Nikada se nisam vozila vlakom ili busom i sigurna sam da mi se to ne bi ni svidjelo", rekla je Gina koja trenutno živi u hotelu Savoy jer se njen dom na King's Crossu preuređuje.

"Nemam problema s njenim trošenjem. Ponosna sam na nju i smatram da zaslužuje sve što ima. Zašto imati novac ako u njemu ne možete uživati?", zaključila je njena majka.

Pročitajte više