Index vas vodi na koncert Prljavog kazališta u pulskoj Areni

Foto: Press

SUBOTA 09. kolovoz 2014. rezervirana je za veliki koncertni spektakl Prljavog kazališta, koji po prvi puta nastupaju u pulskoj Areni.

Jasenko Houra i Mladen Bodalec priznali su da je Arena veliki izazov za Prljavo kazalište, te da jedva čekaju izaći na pozornicu pred tamošnju publiku i napraviti pravi pop rock spektakl. Odbrojavanje do samog koncerta je krenulo, posljednje pripreme su u toku, zagrijavanje za Pulu je počelo.

Osim produkcije koja obećava pravi spektakl, koncert će i s tehničke strane biti poseban. Naime priprema se specijalni stage, razglas i rasvjeta, a dečki iz Prljavog kazališta obećavaju nezaboravnu večer u kojoj će dati sve od sebe.



U Areni vas 09. kolovoza od 21 sat očekuje do sada neviđena koncertna produkcija, za koju se u suradnji s dečkima iz Prljavog kazalište, brine tim sastavljen od vrhunskih majstora svjetla, videa i tona, kao i brojna specijalna iznenađenja.

Sigurno smo kako će vam Prljavo kazalište priuštiti koncert za pamćenje uz najveće hitove iz svoje prebogate glazbene karijere. Posebno mjesto imat će i aktualni singl 'Tamni slapovi' u izdanju Hit Recordsa koji je izuzetno dobro primljen i od slušatelja i kritičara.



Ulaznice za prvi nastup Prljavog kazališta u pulskoj Areni potražite po cijeni od 99,00kn, VIP ulaznica će vas stajati 200,00kn.

Svoju ulaznicu nabavite putem sustava ticketshop.hr, te na sljedećim prodajnim mjestima:

PULA - Activa Travel
UMAG - turistička agencija Gabi Travel
POREČ - Foto Edi
ŽMINJ - caffe bar 'The Bar'
PAZIN - frizerski salon AS


Index vas nagrađuje ulaznicama za koncert. Dijelimo 10x2 ulaznice koje će dobiti najbrži čitatelji. Pošaljite e-mail sa svojim podacima i naslovom "Prljavo kazalište" na index.nagrada@gmail.com.

Dobitnici će biti obaviješteni e-mailom.

 

Pročitajte više