"Isus me spasio!": Tinejdžer kojem srce nije kucalo 20 minuta tvrdi da je vidio sina Božjeg

Screenshot: CBS

TINEJDŽER koji je umro na 20 minuta i kojeg su bolničari uspjeli oživjeti, tvrdi da je za njegovo oživljavanje zapravo zaslužno Isusovo čudo.

Zack Clements ima 17 godina i živi u Teksasu, a iako je inače u formi i bavi se sportom, srušio se za vrijeme tjelesnog u školi. Srce mu nije kucalo 20 minuta. Kad su ga bolničari napokon uspjeli oživjeti, hitno je prevezen u bolnicu gdje se na odjelu intenzivne njege probudio nekoliko dana kasnije.

Liječnici nemaju objašnjenja kako je Zack uspio preživjeti, ali zato Zack ima. On tvrdi da ga je, kad mu je srce stalo, posjetio Isus i kazao mu da će "sve biti u redu". "Kad me nije bilo tih 20 minuta, vidio sam čovjeka duge zamršene kose i guste brade i nije mi dugo trebalo da shvatim da je to Isus", kazao je za CBS DFW.

"Prišao sam mu i on je stavio ruku na moje rame i rekao mi da se ne brinem i da će sve biti u redu".

Zackova obitelj je sad uvjerena da je božanska providnost spasila ovog mladića koji se srušio za vrijeme trčanja.

Njegov otac Billy kazao je: "On se probudio i rekao nam kroz kakvo je iskustvo prošao. Jednostavno to ne možete objasniti. Ljudi nisu u stanju to objasniti", a njegova majka Teresa dodala: "Samo mi je drago da je odlučio da smijem svoje dijete dobiti natrag".

 

Pročitajte više