Jelena Veljača o vezi s Filipom Juričićem i odnosu s Jankom Popovićem Volarićem nakon razvoda

Foto: Index

JELENA VELJAČA, koju se od raskida braka s Jankom Popovićem Volarićem povezivalo s raznim muškarcima iz domaćeg javnog života, u intervjuu za Story odgovorila je i na pitanje vezano uz posljednju vezu, onu s glumcem Filipom Juričićem.

"Iskustvo me naučilo da u bilo kakvom odnosu – ljubavnom, prijateljskom ili poslovnom – nastane nepotrebna i štetna gužva kad se u njega uključi više ljudi, a da ne spominjem čitateljstvo tabloida, ženskih časopisa itd. Naposljetku ionako uvijek ostaje jedna velika istina, samo dvoje ljudi znaju što je bilo ili jest među njima dvoma, i to je dovoljno", kazala je Jelena.

Nakon toga izbjegla je konkretan odgovor na pitanje o novom muškarcu u svom životu te ispričala kako će njezin bivši suprug uvijek biti u njezinom životu: "Nikada o svom razvodu nisam govorila konkretno i ne želim, to je previše bolna i intimna stvar koja ne uključuje samo mene. No u svojoj sam kolumni pisala o tom procesu na nekoj generalnoj razini. Citirat ću Winstona Churchilla: “Kad ti se čini da prolaziš kroz pakao, samo hodaj dalje... Janko i ja zajedno smo proveli afirmativne godine prelaska iz adolescencije u odraslu dob i bili partneri u pravom smislu te riječi tijekom tog osjetljivog i važnog razdoblja. To je neraskidiva poveznica. I danas nastojimo paziti jedno na drugo. Što god se dogodilo ili će se dogoditi, Janko će uvijek biti netko komu mogu vjerovati bez zadrške. I obratno".

Pročitajte više