Lakrdijaši, zlikovci i noćne more: Stjuardese otkrile grozna iskustva sa slavnima

Foto: YouTube/FameFly

JEDAN je bezobrazan, drugi je lakrdijaš, a treći je apsolutno šarmantan. Stjuardese koje su imale prilike brinuti se tijekom leta za slavne face okupljaju se na stranici Pprune.com, a na njoj pišu svoja razmišljanja o njima, daju komentare o tome kome su slava i novac udarili u glavu, a tko je ostao normalan.

Većina komentara na stranici je pozitivna, no neke slavne osobe su u nekoliko navrata dobile jako negativne komentare, iako stjuardese ne objašnjavaju uvijek zašto.

Kad je riječ o glazbeniku Bobu Geldofu, stjuardese su složne u svom mišljenju. Tako je komentatorica Tiramisu napisala da je Geldof bezobrazan te da je zahtijevao da poseban tretman za sebe. "Pravi čovjek iz naroda", sarkastično je zaključila. S njom se složila još jedna stjuardesa, koja ga je nazvala "zlikovcem".

Bivši prvak Formule 1 Sir Jackie Stewart također se našao na udaru, jer ga je jedna članica tog foruma opisala kao jako bezobraznog i nestrpljivog.

Opisan je i slučaj u kojem je direktor McLarena Ron Dennis poludio nakon što je saznao da mu je let odgođen. Navodno je rekao da je to let za VIP-ovce, pa treba reći odgovornima da je to hitan slučaj". Pored njega se u tom trenutku našla princeza Anne, koja se našalila: "Odrežimo im glave".

Manekenka Naomi Campbell, koja je jednom izbačena s leta British Airwaysa, prozvana je noćnom morom, a ništa bolje nisu prošli pjevači Olly Murs i Robbie Williams. Prvi je prozvan osobom koja traži posebnu pažnju, dok je drugi navodno bezobrazan.

Postoje i zvijezde koje su se svidjele stjuardesama. Tako je Justin Timberlake drag i pristupačan, a kraljevska obitelj kad putuje, putuje neupadljivo. Kate Middleton nikad nije radila probleme na letu, princ Phillip opisan je kao urnebesan, a William je brbljav i zabavan. Princ Andrew opisan je pak kao pravi lakrdijaš.

Iako inače nije na dobrom glasu, Anne Wintour prema stjuardesama ima savršene manire, a Kylie Minogue je nevjerojatno šarmantna.

Glumac Ewan McGregor je jako ugodan, a među poznatima koji su dobili pohvale su Buzz Aldrin i Kristen Stewart. Iako se Daily Mail obratio zvijezdama koje nisu dobro prošle na ovom forumu, one nisu prokomentirale navode stjuardesa. 

Pročitajte više