Manekenka Mirjana Puhar ubijena u SAD-u: Sumnja se na povezanost s drogom

Foto: Instagram

SRPSKA manekenka Mirjana Puhar, koja se nedavno natjecala u showu "America's Next Top Model", ubijena je ovog utorka u trostrukom ubojstvu u domu njezina dečka u Charlotteu u Sjevernoj Karolini, javlja TMZ.

Izvor blizak manekenki potvrdio je da je ona jedna od tri žrtve pronađene u kući koja je pripadala njezinom dečku, a ubijene je pronašao prijatelj para koji je u kuću otišao nakon što je dobio poziv da su se otamo čuli pucnjevi. Tamo je vidio tijela dvoje ljudi - Mirjane i njezinog dečka Jonathana Cosmea Alvarada (23) - te nakon toga pozvao policiju da prijavi ubojstva. Nije vidio treću žrtvu, ali vidio je novac porazbacan po čitavoj kući.

19-godišnja Mirjana sudjelovala je u "ANTM-u" emitiranom prošle godine. Eliminirana je iz showa u 10. epizodi, a dečka uz kojeg je stradala poznavala je tek nekoliko mjeseci.

Izvori iz policije kazali su da preliminarna istraga pokazuje da su ubojstva povezana s drogom te da su žrtve poznavale ubojicu. Charlotte Observer piše da je u pitanju 19-godišnji Emmanuel Jesus Rangel. Iz policije su kazali da je optužen i za nevezano ubojstvo počinjeno u nedjelju.

Puhar je rođena u srpnju 1995. godine u Sremskoj Mitrovici, a "s roditeljima je iz rodne Srbije u SAD preselila kad je imala pet godina", kazala je prošle godine u intervjuu za Charlotte Observer, dodajući da su prvo živjeli u New Yorku da bi se potom prije 10 godina preselili u Charlotte. Puhar je bila buntovna tinejdžerica, ispisala se iz srednje škole kad je ima 16 godina, a prve manekenske poslove dobivala je još s 12 godina. "Bila sam divlje dijete. Izlazila sam, zabavljala se, partijala, što god - nisam baš bila okružena dobrim utjecajima", kazala je tad.


Read more here: http://www.charlotteobserver.com/entertainment/tv/article9154106.html#.VO3-TlPF-Hx#storylink=cpy

Pročitajte više