Mila i Ervin ispali iz showa Zvijezde pjevaju: "Mislim da sam savladala lekciju svog ega, mogu podnijeti sve"



SPECIJAL "Zvijezde pjevaju" od početka siječnja pa sve do 11. veljače emitira se na HTV-u. Riječ je o najuspješnijim kandidatima iz prethodnih sezona showa, a ove subote za prolaz su se natjecali: Tamara Loos, Marija Borić, Ervin Baučić, Nikša Kušelj, Mila Elegović, Goran Navojec, Giuliano, Ivana Husar i Ivana Kindl dok Alen Nižetić nije mogao nastupiti zbog bolesti. Najviše bodova žirija dobili su Goran Navojec i Ivana Kindl, a najmanje Tamara Loos koja je zbog Alenove bolesti pjevala s pratećim vokalom. Ipak, ispali su Mila Elegović i Ervin Baučić. "Mislim da sam savladala lekciju svoga ega, dakle, mogu podnijeti sve", komentirala je Mila nakon ispadanja.

"Mila, ti pjevaš tako kako pjevaš, nema tu nekih mogućnosti da se transformiraš u nešto drugo"


Prvi par koji je zapjevao u showu "Zvijezde pjevaju" u subotu navečer bili su Mila Elegović i Ervin Baučić. Tijekom emisije Mila je otkrila i kako u prošloj emisiji nije nosila dekolte jer su je prijatelji odgovorili rekavši joj da će ljudi reći da izgleda kao kokoška. Par je zapjevao univerzalnu baladu Foreignera "I Wanna Know What Love Is". Mila je izjavila kako joj je to predivna pjesma jer može govoriti o odnosu između muškarca i žene, ali i o nekom univerzalnom odnosu prema ljudima.

"Sva sreća da znam dovoljno engleskog da mi ovo bude jako, jako lijepo", kratko je Rajko komentirao, a s njim se složila i Ksenija. Ipak, Martina je bila kritična prema Milinom glasu pa joj je rekla: "Meni osobno jako draga pjesma i lijepa. Međutim, balada je vokalno možda najtransparentniji žanr, iako sam se trudila uživati u lijepoj pjesmi, vokalno je to pobjegla u onom starom maniru za koji sam mislila da će Mila izbrisati, jedan naprijed, dva natrag, nadam se da će idući put biti dva naprijed", dok je Vanna kratko komentirala: "Mila, ti pjevaš tako kako pjevaš, nema tu nekih mogućnosti da se transformiraš u nešto drugo". Žiri im je dao 29 bodova.



Tamara Loos zapjevala sama, Nižetić bolestan


Radijska voditeljica Tamara Loos gotovo je sama zapjevala u večerašnjem showu. Naime, Alen Nižetić koji pjeva s njom se razbolio. Iako je bio s njom na probama i uvježbao "Marinu" Swingersa, Tamara se na pozornici pojavila s pjevačem pratećeg benda emisije i pokušala šarmirati žiri, a u tome je i uspjela. Svi članovi žirija su se složili s time da je jako simpatična i da je slatko otpjevala svoju pjesmu. Ipak, Ksenija smatra kako njena pjesma nije balada već swing, a Vanna smatra kako bi trebala pjevati neke modernije pjesme. "Slatko si pjevala, ali ja više ne mogu izdržati da pjevaš pjesme iz prahistorije, ja kad idem u studio razmišljam što bi Tamara pjevala i onda ti nikad ne pjevaš to. Ja čujem deset pjesama na radiju koje bi odgovarale tebi, morat ću ti dati koji prijedlog iza pozornice". Osvojila je 27 bodova.

Ksenija Giulianu i Mariji: Poslije Dreleta i Zore vi ste mi najbolja dalmatinsko-zagorska kombinacija


Glumica Marija Borić nikad nije radila na mjuziklu dok Giuliano jest pa je ona željela zapjevati pjesmu iz mjuzikla Mačke, "Memories". Za tu priliku je odjenula i dugu elegantnu toaletu, a na kraju izvedbe su se čak i zagrlili. "Početak mi je bio fantastičan i obećavajući, međutim, ovo je pjesma koja traži da raste, kad treba doći do eksplozije vokala, meni je pjesma umrla i splasnulo mi je raspoloženje", glasio je Martinin komentar, a Vanna je dodala da se kod Marije osjetila trema. Ksenija je ipak bila zadovoljna pa je rekla: "Meni je super kod Mare jer ona za taj žanr mjuzikla uvijek izabire zahtjevne pjesme i to mi je super. Poslije Dreleta i Zore vi ste mi najbolja dalmatinsko-zagorska kombinacija". Žiri im je dao čak 33 boda.



"Ja sam se smijala od srca i slušala koliko je Goran režao"


Subota navečer za Gorana Navojeca i Ivanu Kindl bila je rezervirana za rock 'n' roll. Oni su odabrali pjesmu Majki "ja sam budućnost", a svoj scenski nastup itekako su pripremili za žestoki rock. Zanimljivo je i da je r'n'b pjevačica Ivana prije samog nastupa izjavila da je rokerica u duši. Nakon nastupa publika je pak žestoko pljeskala i skandirala njihova imena. "Inače, rock je izmišljen u Bjelovaru", šalio se Navojec i u minuti ispričao cijelu povijest rocka njegova rodnog grada.

"Ja svakako nisam budućnost, ali vi ste svakako budućnost. I ima nešto u tome `Da li ti se sviđam`, da, sviđa mi se. Navojec je toliko uvjerljiv glumac da mu možemo povjerovati da je rock rođen u Bjelovaru. A ti Ivana, imaš sreće jer svake godine imaš sve bolje partnere u showu, ali ona je i vrhunska mentorica", rekla je Ksenija. Vanna, koja se nije mogla prestati smijati ni nakon što je pjesma završila, izjavila je: "Bili ste jako zabavni. Ja sam se smijala od srca i slušala koliko je Goran režao, možda je premalo pjevao, ali zato je Ivana pjevala, svidjelo mi se to".
Čak ni stroga Martina nije imala kritiku, dapače, izjavila je: "Mislim da Goran vrlo nježno reži, jednom riječju ću zaključiti vaš nastup, vokalno, scenski, interpretativno i energijom - fantastično". Dobili su čak 38 bodova, a Vanna i Rajko dali su im maksimalnih deset bodova.

"Puno više mi se sviđaju Ivana i Nikša kao heteroseksualni duet nego Massimo i Neno Belan"


Posljednji par koji je zapjevao bili su Nikša Kušelj i Ivana Husar. Odabrali su pjesmu Massima i Nene Belana "Više nema nas". Kako je to muški duet, Ivana je izjavila da to nju stavlja pred određeni izazov, ali prema reakciji publike u studiju dalo se naslutiti kako je uspjela ostvariti taj vokalni izazov. "Joj, ja bih vama jako rado našla neku grešku, ali ne mogu", bila je iskrena Martina. Vanna ipak nije bila toliko fascinirana pa je rekla: "Ja imam problem da mislim da tvoj glas zvuči malo umjetno, Nikša. Interpretacija Massima je bila za deset, ali ne znam jesi to ti, ne razabirem tvoju osobnost kroz tvoj glas. A možda se na to moram naviknuti na to kao što i Mila ima `knedlast` glas".

Ksenija je pak imala poseban komentar na sve: "Predivan izbor pjesme, Massimo Savić, ako smijem reći, moja je ljubav muškog vokala. Puno više mi se sviđaju Ivana i Nikša kao heteroseksualni duet nego Massimo i Neno Belan iako su oni moji prijatlji i ja ih volim". Žiri im je dao 35 bodova.

Pročitajte više