"Najbolja dvojnica na svijetu" postala glavna zvijezda: "Angelina ti nije ni do koljena"

Foto: Instagram

NAKON što smo vam jučer predstavili dvojnicu Megan Fox, koja je zahvaljujući nevjerojatnoj sličnosti s glumicom prikupila više od 1,2 milijuna sljedbenika na Instagramu, vrijeme je da upoznate još jednu djevojku koja se pokušava proslaviti zahvaljujući činjenici da je "pljunuta" Angelina Jolie.

Nazivaju je najboljom dvojnicom na svijetu, a osim što je brineta, Chelsea Marr ima ista usta i visoke jagodične kosti kao holivudska zvijezda. Postala je internetska senzacija zahvaljujući prijateljici koja je njene fotografije poslala urednicima popularne stranice The Lad Bible.

Koliko je poznato, ova 24-godišnjakinja iz Škotske zasad ne radi kao dvojnica slavne glumice, ali je često zaustavljaju na ulici i traže njen autogram. Britanski Mirror čak joj je savjetovao da se "progura" u Hollywoodu i počne raditi kao Angelinina dvojnica, jer su uvjereni da nitko ne bi primijetio razliku (iako su oni primijetili da Chelsea izgleda mlađe od 40-godišnje glumice).

Komentari njenih obožavatelja uglavnom glase ovako: "Prekrasna si, izgledaš poput Angeline Jolie", "Savršena dvojnica Angeline Jolie", ili "Angelina Jolie nije ti ni do koljena".  

Pročitajte više