Nasljeđe preminule djevojčice: Fanovi Talije Castellano ispunjavaju želje koje ona nije stigla

Foto: Angels for Talia/Facebook

TALIA CASTELLANO umrla je u utorak nakon teške borbe protiv raka. Imala je 74 želje koje sada umjesto nje ispunjavaju njeni fanovi, piše ABC.

Pet dana prije no što je umrla, obitelj Talije Castellano objavila je na Facebook stranici popis njenih skromnih želja. Talia je tako željela pokloniti cvijeće neznancu, otići na koncert Justina Biebera, otići u New York i raditi što joj padne na pamet, plesati na kiši, tetovirati se,...

Fanovi su uskoro uzeli stvar u svoje ruke i umjesto preminule 13-godišnjakinje počeli ispunjavati njene želje, pa zatim fotografije slali njenoj obitelji.

"Talia je gdje god pogledamo i ne bismo mogli biti sretniji", napisala je njena obitelj na Facebook profilu dan nakon što je djevojčica preminula. "I znamo da joj se sviđa pozornost koju joj pridajete! Dobili smo velik broj poruka ljubavi, dobrote i podrške od milijuna ljudi. Dok čitamo poruku za porukom, smijemo se i plačemo od tuge i radosti".

Prisjetimo se, prošle je godine Talia, koja je bolovala od neuroblastoma i leukemije, gostovala u emisiji poznate Ellen DeGeneres te je zbog toga postala počasno lice kozmetike CoverGirl.

Talia Castellano je, učinivši vrlo mnogo u veoma kratkom roku, postala inspiracija mnogima. Jedna od njenih želja bila je pružiti potporu i pomoći nekoj osobi koja je nedavno oboljela od raka.

Pročitajte više