Nezadovoljna sudskom odlukom: Severina je bjesnila na odvjetnike i sud

Foto: Facebook

ČINI SE kako Severina nikako nije bila zadovoljna odlukom suda koja je donesena prije par dana.

Tom se odlukom Milanu Popoviću dozvoljava da viđa njihovog sina bez njene prisutnosti, a njoj je to, po pisanju Blica, vrlo teško palo.

"Severina je bila očajna. Nije očekivala ovakvu odluku suda i vrlo je zabrinuta kakav će biti konačni ishod suđenja. Stalno ponavlja da Popović neće dobro utjecati na njihovog sina", izjavio je za Blic izvor blizak Severini.

Razočaranje odlukom Severina nije uspjela sakriti ni prilikom izlaska iz sudnice, dok se Popović nedugo zatim pohvalio kako je od tog dana ponovno sretan čovjek.

"Severina jako brine kakva će biti konačna odluka suda jer se nije nadala da će sudac na prvom ročištu dozvoliti Milanu da od ponedjeljka može viđati svog sina i bez njenog nadzora. Stalno je ponavljala kako Milan nije strpljiv i staložen te da nije sposoban da više sati samostalno brine o Aleksandru, a boji se da bi ga mogao i loše učiti jer misli da žene iz okruženja pogrešno uče njegovog sina", nastavio je izvor.

S druge pak strane, Popović je koncentriran na sudski proces koji mu je zasad dozvolio da dijete viđa samo u Zagrebu, a vjeruje kako će mu, nakon ovakve odluke na prvom ročištu, biti dozvoljeno da sina viđa vikendima i praznicima. Čak je medijima nagovijestio kako je spreman ponovno kupiti kuću u Zagrebu kako bi se s Aleksandrom mogao ugodnije družiti nego u hotelskoj sobi.

Pročitajte više