Nogometaš engleskog Newcastlea, Cheick Tiote, priznao da ima dvije supruge i ljubavnicu

Foto: Getty Images

CHEICK TIOTE, nogometaš engleske momčadi Newcastle United i otac troje djece, koje je dobio sa ženom i ljubavnicom, oženio se drugi put u Obali Bjelokosti.

Igrač koji tjedno zarađuje 45 tisuća funti, oženio se početkom mjeseca za Laeticiju Doukrou. Ništa ne bi bilo čudno da Tiote već nema jednu zakonsku suprugu, 25- godišnju Madah, a ona je za njegovo druge vjenčanje saznala putem Facebooka.

Njegova prva žena i njihovo dvoje djece žive s igračem u Pontelandu, u Newcastleu, a Madah se toliko šokirala vidjevši fotografiju da je pala u nesvijest.

No, povrh svega, Tiote također ima još jedno dijete s 33- godišnjom ljubavnicom Nkosipihile Mpofu, koja živi u Zimbabveu.

"Da, oženio se i ovo je njegov drugi brak. To nije neuobičajeno jer je Cheich musliman", kazao je nogometašev menadžer Jean Musampa, prenosi Daily Mail.

"To je sasvim prihvatljivo u njegovoj kulturi i on ne smatra da čini nešto loše. Ne razumi cijelu zbrku ovo ovog", kazao je neimenovani izvor za Sun.

No, njegova prva supruga ne misli tako, ali je oprostila Tioteu. Njegova ljubavnica je navodno prekinula njihovu trogodišnju vezu, jer nije ispunio obećanje da će je oženiti.

Pročitajte više