Novi vrući par na pomolu: James Franco pozvao Kristen Stewart na spoj!

ČINI se kako je Kristen Stewart u samo nekoliko mjesec od tihe i sramežljive djevojke prerasla u pravu holivudsku zavodnicu!

Nakon što je uhvaćena u varanju svoj dugotrajnog celebrity dečka Roberta Pattinsona, Kristen je ostala solo i okrenula se karijeri, no, ako su glasine istinite, uskoro bi mogla završiti u vezi s još jednim holivudskim ljepotanom.

Kako izvještava Perez Hilton, glumac i glumica flertovali su prošlog vikenda na Toronto Film Festivalu, na kojem je navodno opčarani James Kristen pozvao na romantičnu večeru.

"Gledao sam ih kako flertuju dvadesetak minuta. Kristen je bila uzbuđena, no mogao sam vidjeti kako su oboje bili uzbuđeni, kako su se smijali i flertovali. James je pozvao Kristen na večeru i rekao nekome kako misli da je ona prekrasna i odlična glumica.", izjavio je očevidac.

Drugi je pak svjedok izjavio za Radar Online: "Bilo je puno flertovanja i bilo je jasno kako Kristen uživa u pažnji koju dobiva od Jamesa, dok se on naginjao nad nju i govorio joj kako misli da je ona izvrsna glumica te hvalio njezin film."

Pročitajte više