Obama čitao i komentirao poruke u kojima se ljudi s njim sprdaju, a usput i obrukao Kanyea Westa

Screenshot: YouTube

U JUČERAŠNJOJ emisiji Jimmyja Kimmela, gostovao je Barack Obama, a tom prilikom američki je predsjednik javno čitao zločeste komentare i bezobrazne objave korisnika Twittera, upućene njemu.

"Ima li načina da pošaljemo Obamu na neko golf natjecanje oko svijeta i jednostavno ga tamo ostavimo", napisao je jedan od korisnika. "Obama je naglo posijedio. Pitam se zašto s obzirom na to da nije jedan od onih koji se brinu o nečemu", stoji u još jednoj objavi.

A jedan od korisnika dotaknuo se i predsjednikovih traperica koje su popularne još od prošle godine: "U redu mi je da predsjednik nosi traperice. Ali ne TAKVE traperice". Obama je specijalno zbog ovog komentara u emisiji prošetao u spornim trapericama i objasnio da on i dalje misli kako su sasvim u redu. Hrpu zločestih komentara na društvenim mrežama na kraju je komentirao ovako: "Morate vidjeti što sve o meni pričaju u Senatu".

A Obama se u razgovoru s Kimmelom dotaknuo i teme o predsjednikovom navodnom velikom prijateljstvu s Kanyeom Westom koji se nedavno u jednom razgovoru hvalio svojim "slavnim" poznanstvima koje mu je donio njegov bogomdani talent, pa je tako izjavio i to da su on i Obama jako bliski te da ga predsjednik često zove na kućni telefon.

Obama je na to rekao da je Kanyea susreo svega dva puta, a na priču s kućnim pozivima se nasmijao. "Sviđa mi se njegova glazba, ali ne, nemam broj njegovog kućnog telefona".

Pročitajte više