Obiteljski posao: Otac im objema podario silikonske grudi, operirati se počele s deset godina

Foto: Twitter

SESTRAMA Charm i Brittani Niccole povećanje grudi obavio je - njihov otac.

Njih su dvije hodajuće reklame za svog oca, plastičnog kirurga Michaela Niccolea iz Orange Countyja u Kaliforniji. Za 18. je rođendan svojoj Brittani ugradio silikone u prsa, a tri godine kasnije smanjio joj je nos.

Šokantna je činjenica da je Charm pod Michaelov nož prvi put legla kad je imala samo deset godina; tada joj je preoblikovao pupak. Ove je godine i ona povećala grudi. "Ima smisla da me operira upravo moj otac. Najbolji je u tome što radi i znam da sam u njegovim rukama sigurna", objasnila je za Daily Mail.



"U Orange Countyju plastične su operacije svakodnevna stvar. Otkad sam ugradila silikone, sve mi prijateljice govore da odlično izgledam", nastavila je. Obje se redovito kod oca pojavljuju na čišćenju lica i Botox tretmanima kako bi mogućnost pojavljivanja bora smanjile na minimum.

"Svaki drugi mjesec obavim neki zahvat na svojoj koži", objasnila je Charm. "Mislim da je Botox važan jer sprječava nastajanje bora. Botox ubrizgavam i u svoje pazuhe kako bih smanjila znojenje".

Sestre, koje su Michael i njegova supruga Penny posvojili kad su još bile bebe, bile su metama mnogih negativnih kritika zbog konstantnog mijenjana fizičkog izgleda. Šminkerica Brittani pojasnila je: "Nisam imala grudi, imala sam ravna prsa i željela sam se ugodnije osjećati u svojoj koži. Imala sam 15 godina kad sam roditeljima prvi put rekla da želim ugraditi silikone. Znala sam da moram čekati da postanem punoljetna, ali sam im govorila o tome svaki dan". Kad je završila srednju školu, otac ju je iznenadio uguravši je u svoj gusti raspored za ugradnju silikona u grudi.

 



Brittani i Charm uopće nije neugodno što ih otac ponekad gleda gole jer "vidio ih je takve i kad su bile male, a i godišnje vidi tisuće sisa pa mu je zapravo svejedno".

Penny ipak nije bila sretna zbog odluka svojih kćeri, no one su je s vremenom ipak uspjele udobrovoljiti te je pridobiti na svoju stranu. Ona, naravno, ne želi da njene kćeri trče ocu pod nož svaki put kad im se nešto na njihovom tijelu ne svidi te pokušava za svoju obitelj pronaći kompromis između ljepote, posla i umjerenosti.

Pročitajte više