Objavljeno tko će zamijeniti Davida Lettermana u "Late Showu"

Screenshot: YouTube

DAVID LETTERMAN najavio je odlazak u mirovinu, a danas smo saznali tko će ga zamijeniti.

CBS je objavio kako će slavnog voditelja zamijeniti Stephen Colbert koji je potpisao petogodišnju ugovor s televizijskom mrežom. 49-godišnji Colbert preuzet će kasnonoćnu franšizu, piše Entertainment Weekly.

"Stephen Colbert jedan je od najinventivnijih i najpoštovanijih snaga na televiziji. Ostavština Davida Lettermana i njegova dostignuća nevjerojatan su izvor ponosa za sve nas, i današnja najava dosta govori o našoj odanosti tome da održimo to što je on etablirao za CBS u ovom terminu", poručili su iz CBS-a.

Letterman je svoju mirovinu najavio 3. travnja i rekao da se povlači s televizijskih ekrana u 2015. godini. Uskoro će se saznati kada će se emitirati prvi show s novim voditeljem.

"Biti gost na Lettermanovom showu bio je vrhunac moje karijere. Nikada nisam sanjao da ću slijediti njegove stope, iako svi u late night terminu slijede Davida. Oduševljen sam i zahvalan CBS što su me odabrali", rekao je Colbert.

Colbert je nekada bio dopisnik u "Daily Showu" Jona Stewarta, a sada vodi svoju satiričku emisiju The Colbert Report" na kanalu Comedy Central. Svoje zaposlenike danas je obavijestio kako će s njim raditi i na CBS-ovom showu.


 

Pročitajte više