Očajna Margareta: Pomozite mi da nabavim novog papagaja

Foto: Facebook

MARGARETI GAŠIĆ iz Sesveta početkom veljače nestao je papagaj Marko, kojeg je doživljavala kao najboljeg prijatelja. Iako je poduzela sve što je mogla kako bi ga pronašla, nakon mjesec dana pomirila se s tim da se Marko neće vratiti.

S obzirom na to da joj je uljepšavao bolesničke dane, odlučila je nabaviti novog papagaja.

"Pa vas od srca molim tko može i želi da mi pomogne u prikupljanju novčanih sredstava za kupnju novog papagaja (iste vrste)! Vrsta papige je sivi žako i najbolje odgovara za moje psiho-fizičke potrebe. Potrebno mi je sakupili između 6.000 i 10.000,00 kuna", napisala je Margareta na Facebooku.

"Ako skupim dovoljno novca, dalje cu uložiti u moje liječenje. Koristim specijalni med, Manuka med, koji mi pomaže za zacjeljivanje rana", pojasnila je što će učiniti ako dobri ljudi doniraju i više nego što je potrebno.

Oni koji žele pomoći Margareti prikupiti novac, mogu to učiniti uplatom na žiro račun u Zagrebačkoj banci HR 9323600003116242424.

Margareta se rodila s teškom genetskom bolešću kože buloznom epidermolizom, zbog čega joj je koža pretjerano osjetljiva i najmanji dodir joj može prouzročiti rane.

Pročitajte više