Ona misli da je puno teže biti glumica nego "obična" zaposlena majka

Foto: JLP

U INTERVJUU za E!News Gwyneth Paltrow izgovorila je nešto neoprostivo.

Tako na njezinu izjavu gledaju sve zaposlene majke koje je uvrijedila rekavši da je njoj puno teže odgajati djecu. "Meni je puno teže. Drugačije je kad imaš uredski posao, radi se o rutini i možeš sve obaviti ujutro ili navečer kada dođeš s posla. Kada snimaš film samo ti jave da te trebaju u Wisconsinu na dva tjedna. Onda radiš 14 sati dnevno. Imati običan posao i biti mama nije zahtjevno kao boravak na setu", ispričala je Gwyneth.

Društvene mreže i strani mediji trenutno gore od kritika koje su na glumičin račun uputile zaposlene mame. Jedna od njih napisala joj je otvoreno pismo koje je objavljeno u New York Postu.

Macknezie Dawson prvo se našalila napisavši da ona i njezine prijateljice često pričaju o tome kako je lagano balansirati između posla i drugih obaveza. "Svaki put kad se nađemo na našem tjednom okupljanju dok dadilje čuvaju našu djecu, natječemo se u tome kojoj je lakše", sarkastično je komentirala Dawson. Naravno, okupljanja nema, a nema ni dadilja. Dawson grca u obavezama kao i sve druge "obične" zaposlene majke.

"Dakle, Gwyneth, otkrila si tajnu svih zaposlenih roditelja. Život uz uredski posao je povjetarac u usporedbi s 14 sati provedenih na filmskom setu. 14 sati? Ma tko to još u New Yorku, pogotovo oni u financijama, pravu ili tehničkim profesijama, radi punih 14 sati", napisala je Dawson aludirajući na to da mnogi obični ljudi imaju upravo ovakvo radno vrijeme.

Njezino otvoreno pismo u cijelosti možete pročitati ovdje.

Pročitajte više