Ovo se dogodi kad stvari izmaknu kontroli tijekom shopping ludila na Crni petak

Screenshot: YouTube

U ZASAD nepoznatom britanskom gradu kamerom je zabilježen incident koji se dogodio u trgovini ženskog donjeg rublja Victoria's Secret, tijekom najveće godišnje rasprodaje, poznate kao Crni petak.

Koliko su daleko neki spremni ići samo kako bi nabavili inače skupe krpice po veoma pristupačnim cijenama, možemo vidjeti na videu koji je objavio korisnik The Shadow.

Na snimci vidimo dvije žene koje su se prvo žestoko posvađale, a zatim potukle i to zbog artikla u trgovini na koji su se obje namjerile.

Nakon što su se počele tući, jedna od njih je završila i na podu trgovine, dok su ih drugi pokušali razdvojiti. No, onda je nastalo kolektivno naguravanje koje je pogoršalo cijelu situaciju.

Druga snimka snimljena je u američkom supermarketu Wal-Mart, a na njoj vidimo nepoznatog muškarca i ženu koji su se obračunali oko televizora.

Ovakvo ponašanje nije nimalo čudno za jedan od najvažnijih shopping dana u Americi i Velikoj Britaniji u koju je uveden u praksu posljednjih nekoliko godina.

O kolikoj se zapravo "potrošačkoj groznici" radi govori i podatak da je samo prošle godine u Americi na Crni petak potrošeno preko 58 milijardi dolara, uključujući i online kupnju.

Pročitajte više