Oženio se Xavi: On i supruga odlučili sve darove donirati bolnici, ali i sami uplatili 25.000 eura

Foto: Guliver Image/Getty Images

VEĆINA igrača Barcelone okupila se ove subote na vjenčanju Xavija Hernandeza i njegove djevojke Nurije Cunillere u gradu Blanesu u Kataloniji.

Na vjenčanje je Xavi stigao u pratnji svojih roditelja u crnom Mercedesu oko 18 sati ove subote, piše Inside World Soccer, a nedugo nakon njega pristigli su i brojni njegovi bivši i sadašnji suigrači, uključujući Santija Ezquerra, Oleguera, Gabrija, Pepea Reinu, Alberta Jorqueru, Cesca Fàbregasa, Lionela Messija, Javiera Mascherana, Pedra, Jordija Albu i Andrésa Iniestu.

Ipak, vjenčanju nisu nazočili Pique, Puyol i Xavijev veliki prijatelj Casillas, koji je još uvijek na odmoru izvan Španjolske, budući da su neki od njih planirali putovanja prije nego što je Xavi nenadano objavio datum vjenčanja prije dva mjeseca.

Xavijeva novopečena supruga Nuria 31-godišnja je modna novinarka, a njih su dvoje u vezi još od prije prošlogodišnjeg Europskog prvenstva, te ga je ona pratila u Poljsku i Ukrajinu. Odlučili su sve svoje vjenčane poklone donirati bolnici Sant Joan de Déu te su sami već uplatili početnu donaciju od 25.000 eura.

Za medeni su mjesec odabrali Sejšele.
 

Pročitajte više