Počinje Rujanfest: Osvojite ulaznice za večerašnji koncert Željka Joksimovića!



RUJANFEST danas započinje koncertom Željka Joksimovića.

Željko Joksimović na ovogodišnjem je Eurosongu zauzeo visoko treće mjesto i tim je plasmanom postao jedan od najboljih autora ovog prestižnog glazbenog natjecanja. Njegovi su hitovi "Lane Moje", "Lejla" i "Oro" prijašnjih godina također zauzimali visoke pozicije. Profesionalnu glazbenu karijeru započinje u ranom djetinjstvu, a s 12 godina postaje pobjednik glazbenog natjecanja u Parizu i osvaja titulu Prve harmonike Europe. Album "Broj IV" iz 2005. godine predstavlja veliki pomak u njegovoj karijeri. Željko je vrlo uspješan skladatelj i filmske glazbe. S deset izdanih albuma i velikim opusom filmske glazbe jedan je od najznačajnijih regionalnih glazbenika i autora.

Za svih narednih deset dana Rujanfest svim posjetiteljima iz grada Zagreba omogućuje besplatan prijevoz autobusima i to s čak tri lokacije: Črnomerec, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić na Savi. Svi posjetitelji tako na Rujanfest mogu doći u terminima polaska iz grada svakih 15 minuta u terminu od 16 do 23 sata, te povratka u Zagreb svakih petnaest minuta u terminu od 22 – 03 sata. Sve vožnje su besplatne.

Također, Taxi Cammeo nudi posebnu ponudu,  društvo od četvero do Rujanfesta dovozi za samo 15 kuna po osobi sa lokacija: Črnomerec, Novi Zagreb – Avenue Mall, Glavni Kolodvor i okretište Dubrava.

Index šest najbržih čitatelja nagrađuje sa šest puta po dvije ulaznice za večerašnji nastup, a sve što trebate napraviti jest poslati e-mail sa svim svojim podacima na index.nagrada@gmail.com.

Pročitajte više