Popović 12. put tuži Severinu: Želi joj uzeti Aleksandra i traži 3500 kuna alimentacije

Foto: Instagram/YouTube

IAKO tvrtka Milana Popovića godišnje ostvaruje dobit veću od milijarde dolara, on novom sudskom tužbom traži da mu Severina mjesečno isplaćuje 3500 kuna alimentacije za zajedničkog sina.

No to nije sve, jer će kralj bakra na zagrebačkom Općinskom sudu tražiti da trogodišnji Aleksandar živi s njim i da majku viđa svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje. Na to Severina pak nikad ne bi pristala.

Ovo je čak 12. tužba koju je Popović podignuo protiv bivše djevojke koja uživa s novim dečkom Igorom Kojićem. Stručnjaci za obiteljsko pravo smatraju da će maleni Aleksandar ponovno morati na psihološko vještačenje kako bi sud odredio što je u njegovu najboljem interesu, javlja RTL.

Popović se obratio nizu hrvatskih institucija, uključujući i premijera, jer mu smeta što Severina objavljuje fotografije njihova sina po društvenim mrežama. Tada se oglasila i pravobraniteljica za djecu.

Na novu tužbu navodno se odlučio nakon što mu je iz Centra za socijalnu skrb došla prijava zbog psihičkog maltretiranja Severine i Aleksandra. 

Pročitajte više