Predstavljen Istria Gourmet Festival



U AMBIJENTU zagrebačke Gradske kavane predstavljen je zanimljiv gourmet sadržaj 23. ATP Vegeta Croatia Open Umag. Naime, u sklopu događanja, osim vrhunskog sporta i dobre zabave, održavat će se i Istria Gourmet Festival - manifestacija kojoj je cilj okupiti i predstaviti sve najbolje što Istra pruža ljubiteljima dobre hrane i dobrog vina.

"Istria Gourmet Festival organiziramo s ciljem da gostima ATP turnira omogućimo da osim u tenisu uživaju u najboljim vinima i hrani Istre. Naša je želja da svim posjetiteljima turnir ostane u sjećanju i po gurmanskim užicima", rekla je Arlen Brozić, direktorica Izvršnog odbora turnira.

Snagu istarske gastronomije potvrdio je i Denis Ivošević, predsjednik Turističke zajednice Istarske županije, naglasivši: "Visok status Istre kao gurmanske destinacije rezultat je vizije, predanog rada te suradnje privatnog i javnog sektora, a značajan doprinos tom statusu donosi i umaški ATP, koji je nedvojbeno najznačajniji sportski, ali i kulturološki događaj u Istri".

Istria Gourmet Restaurant je program tematskih večera i degustacija s osnovnom namjerom predstavljanja Istre. Istria Gourmet Restaurant ima dva osnovna cilja: predstaviti istarske restorane i podijeliti iskustva inozemnih restorana s Michelinovim zvjezdicama.

Pročitajte više