Pronašao neobičnu poruku u boci: "Dragi nalazniče, ovo je tvoja sudbina..."

Screenshot: YouTube

NETKO se dosjetio simpatičnog načina da ljude motivira na pozitivne životne promjene - porukom u boci koja kruži okolo. A upravo tu bocu s porukom pronašao je jučer Australac Adrian Trotman na plaži u Port Melbourneu. Kako je izjavio za portal Daily Mail Australia, na bocu je naišao slučajno dok je šetao sa suprugom.

Nakon što je pokupio i otvorio bocu, unutra je pronašao poruku. "Dragi nalazniče, ovo je tvoja sudbina; tvoja je misija da promijeniš život na bolje kako god znaš. Napravi nešto divno, nešto čega se bojiš. Zašto ne? Život je kratak. A jednom kada odlučiš što će to biti, ostavi ovu poruku da pronađe put do nekog drugog", pisalo je u poruci skrivenoj u boci Coca-Cole.

Poruka ima i datum - siječanj 2013. godine, a potpisana je s imenom "Petreeza".

30-godišnji Australac priznao je da je najprije pomislio da se možda radi o nečijoj šali, no onda je rekao "zašto ne" poruci, i odlučio napraviti ono što tamo stoji. Priznaje da nije neki obožavatelj inspirativnih tekstova i literature za samopomoć, no da će ovaj put probati.

"To je zapravo jedna lijepa, pozitivna poruka. Razmišljao sam što je to što sam želio napraviti, a nisam. Maraton. Mislim da ću trčati maraton. Da, to bih mogao. Neću napraviti ništa drastično, ali definitivno ću napraviti nešto što dosad nisam, a želio sam", kaže ovaj Australac.

Pročitajte više